Gultā — es, vīrs un vēl viens vīrietis

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

„Esmu ar vīru kopā jau vairākus gadus; manam vīram ir uznākusi vēlme redzēt mani gultā ar citu vīrieti. Vai tas ir normāli?” Situāciju komentē seksologs Arturs Šulcs.

FOTO: Rūta Ķiploka, fotohromija@inbox.lv


Tava vīrieša vēlme ir tāda, kāda tā ir. Ja tas ir pieņemami jums abiem, ja arī Tev tas šķiet pievilcīgi un interesanti, tad nav nekādu iemeslu, lai to nepamēģinātu. Galvenais vienmēr ir savā starpā pārrunāt, kā, kur un kad tas notiks, kā arī pārrunāt drošības jautājumus. Ja kaut kādā ziņā piedāvājums nešķiet pieņemams, no tā vajag atteikties. Bet, pirms atsakies, mierīgi pārdomā, vai tomēr piedāvājumā nav kaut kas vilinošs, vai Tava atteikšanās nav pārāk balstīta uz aizspriedumiem, priekšstatiem, ka kārtīgas sievietes šādi neizklaidējas.

Skandināvijā raksturīgi bija tas, ka mājas saimnieks it kā izgāja darīt kādu darbu un neatgriezās, kamēr svešinieks neiznāca uz lieveņa.

Reklāma
Reklāma

Galvenais, ja jūties nedroša, runā ar savu vīru, runā par savām bailēm, nesaprotamajiem jautājumiem, par to, kas varētu notikt pēc tam. Mēģini runāt ar vīru, ko viņš cer sagaidīt no šāda seksuālā eksperimenta, jo patiesība ir tāda: ja šāda vēlme ir un ja tā netiks apmierināta, tā agri vai vēlu izpaudīsies. Varbūt arī Tev ir kādas vēlmes, par kurām līdz šim vīram neesi teikusi. Labā ziņa ir tā, ka vīrs ir uzdrošinājies par to runāt, uzdrošinies Tu arī, un viss būs kārtībā. Interesanti, ka senāk dažādās kultūrās svešiniekiem tika piedāvātas sievietes, jo arī agrāk cilvēkiem ir bijusi tieksme meklēt jaunus piedzīvojumus un emocijas. Skandināvijā raksturīgi bija tas, ka mājas saimnieks it kā izgāja darīt kādu darbu un neatgriezās, kamēr svešinieks neiznāca uz lieveņa.