Rīgas Cirkā Starptautiska programma: "Madride-Berlīne-Rīga-Maskava" — Āfrikas ziloņi

28. janvāris – 13. marts: Četras pasaules pilsētas — īsts cirka mākslas kokteilis!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

No tālās, saulainās Madrides uz Rīgas Cirku ir atbraukuši trīs temperamentīgi spāņu
viesmākslinieki — neparasts žonglieris Eriks un divi ekvilibristi uz virves — Hose Luis un Hose
Jnr., kas skatītājiem demonstrēs pārsteidzošus līdzsvara trikus uz nostieptas virves!
No Berlīnes — absolūta eksotika Rīgas Cirka skatītājiem. Pēc sešu gadu pārtraukuma Rīgas
Cirkā atkal ir redzami ZILOŅI! 3 milzīgi Āfrikas ziloņi slavenā ziloņu dresētāja Sonny Frankelli vadībā! Viņš ir ziloņu dresētājs nu jau ceturtajā paaudzē. Ar savu draudzīgo un rūpju pilno attieksmi pret saviem lielajiem dzīvniekiem Sonny Frankello ir kļuvis par vienu labākajiem
ziloņu dresētājiem pasaulē. Guvis augstākos apbalvojumus tādos starptautiskos cirka festivālos kā Montekarlo, festivālos Romā, Briselē un Parīzē. Ar savu Āfrikas ziloņu atrakciju viņš ir apceļojis gandrīz visu pasauli, un guvis skatītāju nedalītu mīlestību. Redzēsim, ko Sonny Frankelli Āfrikas ziloņi parādīs Rīgas Cirka skatītājiem!


Vēl no Vācijas Rīgas Cirkā ieradīsies Jeļena un Jevgēnijs Šmarlovski, kuri sava radošā
mūža laikā ir paspējis kļūt par Montakerlo Starptautiskā festivāla, Festival de Cirque de Paris, Milānas Internacionālā festivāla, Romas Golden Circo Festval un Barselonas Clowns Festival laureātu par darbu ar cirkam neraksturīgiem dzīvniekiem — košiem, atraktīviem un čivinošiem papagailīšiem. Rīgu šajā starptautiskajā cirka programmā pārstāvēs apburošā un valdzinošā Jeļena Vasiļjeva — talantīga, daudzpusīga gaisa vingrotāja, ar bagātu pieredzi uzstājoties Eiropā. Viņa tikko atgriezusies no viesizrādēm Vācijā. Viņas izpildītajā gaisa numurā ar hulahupa apļiem sievišķīgais trauslums, ķermeņa spēks un lokanība, kā arī košie, izsmalcinātie tērpi, saplūst vienotā mākslas tēlā.

 

SKATIES BILŽU GALERIJU!


Šajā programmā savu talantu un izveicību arī demonstrēs mākslinieki no Latvijas — Kristaps
Pavlovs Lipinskis un Ina Sopova, kuri uzstāsies ar cirka numuru — “Pātagas”. Šie mākslinieki tikko kā notikušajā Starptautiskajā cirka festivālā “Zelta Kārlis — 2011” ieguva godpilno 2.vietu — Sudraba Kārli.

Reklāma
Reklāma


Kopš pērnā rudens, kad tika atklāta Rīgas Cirka 122.sezona, izrādēs piedalās Sanktpēterburgas jaunais, talantīgais un daudzpusīgais cirka mākslinieks Aleksejs Šmagins, katrā programmā uzstājoties ar jaunu cirka numuru. Tagad Rīgas Cirkā tapis jauns, unikāls cirka mākslinieku duets — peterburdzietis Aleksejs Šmagins un jaunā Rīgas Cirka gaisa vingrotāja Svetlana Smirnova. Programmā Madride-Berlīne-Rīga-Maskava skatītājiem pirmo reizi tiks demonstrēts gaisa numurs, kurā vienlaikus tiek izmantots gan riņķis, gan zīda lentas. Jaunās izrādes “naglas” ir slavenā Maskavas Ņikuļina Cirka mākslinieki — unikāli
daudzpusīgie klauni-dresētāji-iluzionisti — duets Emelin & Co jeb Aleksejs un Irina Jemeļini.
Cilvēks-orķestris — jā, tas ir par viņiem, jo Irina ir gaisa akrobāte, iluzioniste, suņu dresētāja, savukārt Aleksejs ir ekvilibrists uz trepēm, stepists,komiskais iluzionists un abi kopā viņi ir izcili, daudzpusīgi klauni ar savu neatkārtojamu stilu un humora izjūtu. Tieši viņiem cirka vecmeistars Jevgēnijs Šmarlovskis ir uzticējis turpināt savu leģendāro, pasaulē pazīstamo ilūzijas atrakciju Dzīvais kažoks, atrakciju, kas pēdējos 20 gadus ir demonstrēta tikai Eiropā! Pirmo reizi rīdzinieki šo atrakciju redzēja 1986.gadā , kad jaunais maskavietis Jevgēnijs Šmarlovskis to parādīja tieši pirms viesizrādēm Parīzē! Šodien, divdesmit piecus gadus vēlāk, no viesizrādēm Parīzē uz Rīgas Cirku ierodas gan atrakcijas pārmantotāji Emelin & Co, gan arī pats metrs Jevgenijs Šmarlovskis jaunā kvalitātē. Bet, kas ir dzīvais kažoks, tas Jums jāredz pašiem!


Nāciet uz Rīgas Cirku! Tie ir neaizmirstami svētki visai ģimenei!

 

Ieskaties: www.cirks.lv