Saldie ezīši ar mascarpones sieru

Foto: Anna Kovaļcuka

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Anna Kovaļcuka


Šādi sanāk gardie ezīši.


Uztaisām rauga mīklu. Liekam mīklu uzrūgt.

-
Kad mīkla gatava, ņem mazu "pikucīti"un taisām apaļu formu un vienu galu tādu ovālāku, lai sanāk kā ezīša purniņš. Adatiņas var taisīt ar rokām, bet ātrāk sanāk, kad ar šķērēm iegriež mīklā (sagraiza mīklu)



Šādi sanāk, kad sagriež visu augšu.


Liekam gatavos ezīšus uz paplātes, ieliekam no mellenēm actiņas un apsmērējam ar olu, un liekam cepties.

Sakuļam saldo krējumu, pieliekam vaniļas cukuru un iecilājam mascarpones sieru.

Kad ezīši sacepušies - atdzesējam. Apakšā uztaisam caurumiņu un pildam ar gatavo mascarpones masu.

-
Gatavs! Vislielākais prieks bij manai meitiņai:)

Recepti iesūtīja: Anna Kovaļcuka, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Rauga mīkla - 1.kg
  • Mascorpones siers - 250.gr
  • Vaniļas cukurs
  • Mmellenes(man saldētas)
  • 35% saldais krējums - 250.gr
  • Ola(apsmērēšanai) - 1.gab