Vegānu burkānkūka

Recepte, ko vērts izmēģināt un saglabāt!

Foto: Līga Grāvelsiņa

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Līga Grāvelsiņa

Visu sajauc viendabīgā masā (ja masa ir oranžā krāsā, tad esat uz pareizā ceļa), liek sev tīkamā veidnē un cep 190 Celsija grādos aptuveni 1h. Tomēr drošības pēc ieteiktu jau ātrāk sākt pačekot kūkas stāvokli, sevišķi, ja pašam sāk rasties drusku nemierīga sajūta par to, kas notiek krāsnī. Procesa laikā nav obligāti jācenšas domāt labas domas, ja vajadzēs, kūka tāpat izdosies.

 

Recepti iesūtīja: Līga Grāvelsiņa, Mammamuntetiem.lv lasītāja

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Smalki rīvēti burkāni - 1,5.gl
  • Cukurs - 1.gl
  • Milti - 2.gl
  • Olīveļļa - 3/4.gl
  • Sula no 1/2 citrona
  • Vairākas pabiezas citrona miziņas
  • Lazdu rieksti - 100.g
  • Tumšās rozīnes - 100.g
  • Cepamais pulveris - 1.ēd/k
  • Kanēlis - 1.ēd/k
  • Vaniļas cukurs - 1.t/k
  • Sāls - 1.t/k