Krāsainā sātīgā miežu putra

 25. septembris 2015 12:00 Recepte

Sātīga putrs recepte kaloriju skaitītājiem. 



Foto: Shutterstock.com

Miežu putrai var pievienot jebkurus dārzeņus


Putraimus uzbriedina četrās glāzēs auksta ūdens un pēc tam tajā pašā ūdenī vāra 30 - 35 minūtes. Pieber nedaudz sāls. Kamēr putraimi vārās, pannā olīveļļā apcep sasmalcinātu sīpolu, papriku, ābolu gabaliņus, ķiplokus un mandeļu skaidiņas. Kad dārzeņi apcepušies, tos uz mazas uguns vēl 8 - 10 minūtes pasautē. Sautētajiem dārzeņiem pievieno izvārītos putraimus, nedaudz timiāna un citronpiparu. Visu rūpīgi samaisa un pasautē divas trīs minūtes. Ēd siltu.

 

Recepte: Dienas Ēdieni - žurnāls visiem, kam baudu sagādā ēšana un ēdiena gatavošana

Gatavo Inga Pūce, Figūras draugu vadītāja

Sastāvdaļas

1. Miežu putraimi
1 glāze
2. Olīveļļa
1 tējk.
3. Paprika
1 gab
4. Ābols
1 gab
5. Ķiploka daiviņas
2 gab
6. Timiāns
1 tējk.
7. Sāls
3/4 tējk.
8. Citronpipari
1/4 tējk.
9. Mandeļu skaidiņas
15 g



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas