Piesakies un skaties filmu "Dzīve, kāda tā ir" bez maksas!

Vēlies filmu noskatīties pirms pirmizrādes? Piesakies uz filmas preses seansu, kas notiks Rīgā, kinoteātrī Kino Citadele 18.janvārī plkst. 9:00 no rīta, un publicē savas pārdomas par šo filmu portālā mammam.lv. Recenziju autori saņems dāvanā T-kreklu ar filmas simboliku. Uz preses seansu aicinām piecus interesentus, un publicēsim piecas recenzijas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Noskaties filmu Dzīve, kāda tā ir pirms Latvijas pirmizrādes!

Katrīna Heigla romantiskā komēdijā par dzīves līkločiem – gan jautriem, gan nopietniem – Dzīve, kāda tā ir.

Holija ir jauna un veiksmīga sieviete, kurai piemīt izcils pavāres talants un pieder savs restorāns. Ēriks ir tipisks vecpuisis un gadījuma attiecību piekritējs. Pēc Holijas un Ērika labāko draugu ierosināta un neveiksmīga aklā randiņa, šķiet, ka naids starp viņiem ir nepārvarams. Taču abu dzīves mainās dienā, kad Holija un Ēriks kļūst par mazās Sofijas audžuvecākiem. Abiem nesamierināmajiem pretiniekiem nākas dzīvot zem viena jumta kā īstai ģimenei. Viņi nepārtraukti strīdas, dala pienākumus un rūpējas par mazo Sofiju, līdz saprot, ģimenes un mīlestības nozīmi...

Vēlies filmu noskatīties pirms pirmizrādes? Piesakies uz filmas preses seansu, kas notiks Rīgā, kinoteātrī Kino Citadele 18.janvārī plkst. 9:00 no rīta, un publicē savas pārdomas par šo filmu portālā mammam.lv. Recenziju autori saņems dāvanā T-kreklu ar filmas simboliku. Uz preses seansu aicinām piecus interesentus, un publicēsim piecas recenzijas. Lai pieteiktos, raksti audra@mammam.lv. Pieteikumus gaidīsim līdz 16.janvāra plkst. 18.00. Izlozes uzvarētājus paziņosim 17.janvārī.

 

SKATIES FILMAS DZĪVE, KĀDA TĀ IR BILŽU GALERIJU!

Reklāma
Reklāma


Filmas Dzīve, kāda tā ir regulārie seansi Latvijas kinoteātros no 28.janvāra.

Filmas VIDEO:


Ieskaties:
Filmas oficiālā mājas lapa: http://lifeasweknowitmovie.warnerbros.com/
Uzzini saderību un pastāsti citiem: http://lifeasweknowitmovie.warnerbros.com/compatibility/
Informācija un seansu laiki Latvijā: http://www.forumcinemas.lv/movie/6784/