Jauno gadu sākam ar sava stila izkopšanu!

Sākoties jaunam gadam, allaž prātā iezogas vismaz pāris apņemšanās. Un ne vienai vien tā ir vēlme beidzot izkopt savu stilu. Sak, kaut es mācētu sakombinēt savas drēbītes tā, lai izskatos skaista, interesanta, stilīga! Tu to vari arī bez personiskā stilista! Gudro Sievu skola organizē stila seminārus, ko vada pieredzējusi stiliste Inga Uļinska. Maksa par nodarbību — tikai Ls 6!

Foto no Andele Mandele

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no "Andele Mandele"

Gudro Sievu skola jauno gadu sāk ar mudinājumu uz pārmaiņām — laiks izkopt savu stilu, veltīt laiku sev un savam drēbju skapim, izšķirojot, kas piestāv, kas ne, kas un kā kombinējams, lai katru dienu izskatītos skaista un ar odziņu.

Stila semināri ir četru nodarbību cikls:
* Stila likumu ABC
* Apģērba krāsu izvēle un kombinācijas
* Kā sakārtot drēbju skapi?
* Kādi apģērbi man piestāv un kādi ne?

Tu vari apmeklēt gan visu četru lekciju komplektu (iegādāties komplektu ir lētāk), gan atsevišķas nodarbības.

Seminārā Tu iegūsi teorētiskas zināšanas, kā ikdienā pielietot stila likumus un salikt akcentiņus, un atsvaidzināt sen iegādātu tērpu ar dažādiem aksesuāriem, kā arī iegūt personisku informāciju, noskaidrojot, kas piestāv un nepiestāv tieši Tev. Uz nodarbību „Kādi apģērbi man piestāv un kādi ne?” līdzi jāņem 2-3 apģērba vienības, kuras Tev ir problemātiski iedzīvināt savā garderobē, jo šajā nodarbībā ikviens saņems individuālas stilista konsultācijas.

Stila semināru vadītāja Inga Uļinska ir profesionāla stiliste un vizāžiste, kura sadarbojusies ar labi zināmiem modes māksliniekiem un mūziķiem, piemēram, Intaru Busuli, Ellu, Prāta Vētru, Cosmos. Ingas darbi publicēti dažādos žurnālos un viņa ir piedalījusies tādos pasākumos, kā Riga Fashion Week, L'Oreal un Matrix kolekciju prezentācijās un daudzos citos.
Vairāk par Ingas profesionālo pieredzi vari lasīt Gudro Sievu skolas sadaļā Kursu vadītāji.

Decembrī Gudro Sievu skolā pavārs Mārtiņš Sirmais mācīja gatavot piparkūku mīklu, skaties, kā tas notika!

Reklāma
Reklāma


Decembrī kopā ar Madaras kosmētikas speciālisti mācījāmies arī gatavot lūpu balzamus un skrubjus!

Veidojām arī konfekšu pušķus, ar ko pārsteigt savus mīļos svētkos. Par to lasi rakstā Kā Konfekšu egle mūs izglāba svētkos. Nākamā konfekšu pušķu gatavošanas nodarbība notiks 27. janvārī, plkst. 18:30, piesakies!

26. janvārī mācīsimies gatavot ekoloģiskas ziepes no palmu un kokosriekstu eļļas un augu glicerīna, kas ir piemērotas pat zīdaiņa ādai.

Sveču mēnesī — 2. Februārī — gatavosim 100 % dabīgas sveces, tās aromatizējot un dekorējot ar augiem.

Seko līdzi jaunumiem nodarbību grafikā un tiekamies Gudro Sievu skolā!