Vīrietis kļūst par tēvu 94 gadu vecumā

Indietis Ramdžits Raghavs ir galvenais kandidāts iekļūšanai Ginesa pasaules rekordu grāmatā vecākā „jaunā” tēva statusā. Pēc sešiem gadiem vīrietim apritēs simts gadu jubileja, raksta www.kasjauns.lv.

Krāsojamos zīmējumus skati sadaļā Rotaļas ar bērniem! Ilustrācija: Jānis Beķeris, mammam.lv/tetiem.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Krāsojamos zīmējumus skati sadaļā Rotaļas ar bērniem! Ilustrācija: Jānis Beķeris, mammam.lv/tetiem.lv

Ramdžita Raghavas dēlam Karamitam šobrīd ir divi mēneši, bet viņa sievai Šakuntalai Devi ir aptuveni 50 gadi. Nākamgad pāris plāno ieņemt vēl vienu bērnu, jo abi vēlas kuplu ģimeni.

Laimīgais tēvs ir pārliecināts, ka dzīvos ļoti ilgi un paspēs savu dēlu izaudzināt. „Es nomiršu tikai tad, kad melnā čūska mani sadzels, bet tas ir maz ticams, stāsta Ramdžits Raghavs. "Ja apciemosit mani pēc desmit gadiem, atradīsit mani tādā pašā izskatā”.
VECĀ TĒTA FOTO GALERIJU SKATI ŠEIT.


Savas lieliskās pašsajūtas noslēpumus vīrietis skaidro šādi: „Ikdienā es izdzeru trīs litrus piena, apēdu puskilogramu mandeļu un puskilogramu kausēta sviesta”.

Lai nu kā, daudzi apšauba iespējamību, ka vīrietis Ramdžita vecumā varējis kļūt par tēvu. Vietējās slimnīcas galvenais ārsts Paramdžits Singhs, kura vadītajā slimnīcā novembrī notikušas dzemdības, stāsta: „Iespējamība radīt pēcnācējus tik cienījamā vecumā ir absolūti neiespējama. Šo stāstu ir jāpārbauda.” Lai gūtu pilnīgu pārliecību par to, vai Ramdžits Raghavs ir īstais bērna tēvs, indietim nāksies veikt DNS pārbaudi. Ja viss apstiprināsies, vīrietis apsteigs pašreizējā rekordista — indiešu fermera Hanu Ramjogi rekordu, kurš 2007.gadā kļuva par sava 21. bērna tēvu, nosvinot savu 90.dzimšanas dienu.

IZLASI ARĪ: Vai arī latviešiem ir sekss pēc 60?

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma