Vai tiešām tu vēl neesi sagādājis dāvanas? Te būs! (īpaši patiks sievietēm)

Tā nu ir, ka daudzas lietas atliekam uz pēdējo brīdi. Arī dāvaniņu iegādi (neraugoties uz to, ka šogad esam nolēmuši dāvanas pirkt mazāk). Šī dāvaniņa īpaši patiks daiļā dzimuma pārstāvēm!
 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Un dāvaniņa ir meistarklases, kursi un semināri portāla mammam.lv/tetiem.lv Gudro Sievas skolā. Proti, savu draudzeni, sievu, mammu, māsu, meitu vai citu tuvu cilvēku Tu vari pārsteigt ar dāvanu karti. Gan tādu, kurā ir noteikta summa un dāvinātājs pats sev varēs izvēlēties tīkamākās nodarbības, gan tādu, kurā ir norādīti konkrēti kursi.
Tā ir iespēja pilnveidoties un apgūt ko jaunu!


Šādu nodarbību apmeklēšana viennozīmīgi ir ne tikai jaunu lietu apgūšana, bet arī lieliska iespēja „izrauties” no mājas, satikt dažādus cilvēkus un paplašināt savu redzesloku. Esam gājuši līdzi laikam — dāvanu karte pieejama gan drukāta, gan arī elektroniskā veidā, tātad — savu dāvanu adresātam Tu vari arī nosūtīt!

Šobrīd redzams decembra un janvāra nodarbību grafiks. Teju ikvienai sievietei patiktu apgūt ko jaunu sava ģērbšanās stila izkopšanā! Piedāvājam nodarbību ciklu Stila semināri, pēc kuriem par slaveno tekstu „Man taču nav ko vilkt!” vajadzētu aizmirst:) pieredzējusi profesionāla stiliste Inga Uļinska, kura ir sadarbojusies ar Latvijā zināmiem māksliniekiem un preses izdevumiem, pasniegs teorētiskās nodarbības un praktiskus seminārus par stila pamatlikumiem, apģērbu kombinēšanu un ko iesākt ar drēbēm, kas karājas skapī ne reizi neuzvilktas.


Skaistas bija nodarbības, kurās kopā ar Madaras kosmētikas speciālisti gatavojām lūpu balzāmus (divus veidus katrs!) un skrubjus (3 dažādus veidus), ko varējām ņemt mājup, lai lietotu paši vai dāvinātu citiem. Arī nākamajā gadā mums būs nodarbības ar kosmētikas gatavošanu sev!

Reklāma
Reklāma


Aizraujoša bija nodarbība arī pie pavāra Mārtiņa Sirmā, kur apguvām piparkūku gatavošanas knifiņus. Mazliet par to var lasīt šeit.

Janvāra grafiks vēl tiks papildināts, un jaunā gada sākumā jau būs atvērts arī februāra grafiks. Meistarklasēs plānots gatavot sveces, apgūt slaiduma noslēpumus, veidot konfekšu pušķus, darboties radošajās darbnīcās ar bērniem, un vēl , un vēl, un vēl.

LAI IEGĀDĀTOS DĀVANU KARTI, zvani 25448963 vai raksti gudrosievuskola@mammam.lv