Kā seksuāli izmantoja četrgadnieci. Patiess stāsts

Esmu jauna meitene, man ir 20 gadi. Pirms 16 gadiem mani seksuāli izmantoja. Neatceros īsti, kā tas sākās, bet zinu, ka man to pavērsa kā spēli — kā kaut ko labu, bet tas bija jāpatur noslēpumā!

FOTO: Rūta Ķiploka, fotohromija@inbox.lv

Tolaik dzīvoju lielā lauku mājā kopā ar vecākiem, brāli un māsu. Viss sākās vasarā, kad pie mums uz vasaru atbrauca padzīvoties mani divi radinieki un viens viņu draugs! Tad arī sākās murgs. Nemāku pastāstīt... Viņi man pieskārās, un man bija jāpieskaras viņiem! Bet tas vēl bija sīkums ar viņu tām saucamajām spēlēm. Bet mans radinieks mani sāka izmanot regulāri, vienmēr sauca mani līdzi uz mežu, prom no visiem, es, maza nesaprazdama, devos vienmēr līdzi, viņš teica, ka tas esot labi, ko mēs darām. Viņš mani mīlot, un es domāju, ka es arī viņu mīlu. Es nezināju, kas ar mani notiek, man tāda lieta kā sekss bija sveša. Viņš paldies Dievam tā arī neievadīja manī dzimumlocekli, bet lika viņu apmierināt savādāk!

Viņš mani mīlot, un es domāju, ka es arī viņu mīlu. Es nezināju, kas ar mani notiek, man tāda lieta kā sekss bija sveša.

Pagāja trīs gadi, viņš ļoti reti, bet pamanījās mani izmantot! Kad sāku iet skolā, tad arī paliku gudrāka, un kad pēc laika viņš bija manā tuvumā un centās mani atkal izmantot, es pateicu nē, ka negribu, viņš vaicāja, kādēļ, ka tas tak’ ir labi, es teicu nē, es aiziešu pie kaimiņienes un izstāstīšu, un kopš tā laika viņš man vairs nav pieskāries. Bet tam visam pa vidu viņš vienmēr mani pazemoja un ņirgājās par mani, un piekodināja, ka vecākiem nav tas jāzina, un es turēju muti, un vēl joprojām to daru, jo nespēju saviem vecākiem izstāstīt, kas notika pirms 16 gadiem! :( Negribu viņiem nodarīt pāri! Bet zinu to, ka šī bērnības trauma ir iespaidojusi manu turpmāko dzīvi. Es turu to pie sevis, un sirds sāp, ka kaut kas tāds ar mani ir noticis, man ir kauns par to, es stipri kaunos joprojām! :(
Dzirdot ziņās to, ka tiek izmantoti bērni, man dūša ieskrien papēžos. Gandrīz katru dienu man nākas no jauna uzraut brūces, jo dzirdu ziņās par šādiem cilvēkiem! Piebildīšu, radinieks, kurš mani izmantoja, bija nepilngadīgs, viņam bija 17 gadu, otram radiniekam un viņa draugam bija 18 un 19 gadu.

Iesūtījusi Rita (vārds mainīts)
 

IZLASI ARĪ:

Reklāma
Reklāma

Ūsainis vilka mani pie sava locekļa. Bērna seksuālās vardarbības stāsts

Stāsts par ūsaini un seksuālo vardarbību. Psihologa komentārs