12. decembrī "Hercogā" Rūķi cienās ar pašu ceptām piparkūkām!

Ņemot vērā lielo atsaucību un pasākuma apmeklētību, kā arī vecāku ierosinājumus, no 11.00 – 12.00 Rūķi gaidīs ciemos mazākos bērniņus vecumā līdz nepilniem četriem gadiem kopā ar vecākiem. Bet no 12.00 – 14.00 Rūķi priecāsies redzēt bērnus vecumā no 4 – 10 gadiem. Piedāvājam izmantot auklīšu pakalpojumus!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jau otro mēnesi piedāvājam vecākiem iespēju Bērnu rīta laikā savu atvasi atstāt pieskatīšanai auklītei, kura mazajam palīdzēs it visā, gan darbiņu veidot, gan rotaļāties. Pakalpojums pieejams par atsevišķu samaksu 1.5 Ls/h. Lūgums iepriekš pieteikties pa mob. tālr. 26001113! Novembrī Bērnu rītā ar Raganiņām tika piesaistītas trīs auklītes. Piedāvājumam atsaucās daži vecāki, kuri varēja Bērnu rīta laikā atpūsties un doties savās gaitās, kamēr bērni kopā ar vienaudžiem izklaidējās.

Bērnu rīta programmā paredzētas dažādas spēles, rotaļas un aktivitātes, zīmēšana un krāsošana, veidosim kādu darbiņu, kuru varēs paņemt līdzi uz mājām, un našķēsimies ar garšīgām un veselīgām uzkodām, šoreiz arī ar pašu ceptām piparkūkām.

http://www.draugiem.lv/bernuritijelgava

Informācijai:
Šis būs jau desmitais pasākums bērniem, kas tiek rīkots ēdnīcas un ģimenes kafejnīcas Hercogs telpās. Pirmais Bērnu rīts norisinājās 14. martā, kad ar bērniem tikās Tīģerēns un Pepija. Ar bērniem jau ir tikušies Pirāti, Sprīdītis un Lienīte, Fejas, Lācēns Pūks un Sivēntiņš, Zaķēni, Buratīno un Malvīne, Pilsētas Pele un Lauku Pele, kā arī Raganiņas.

Ēdnīca un ģimenes kafejnīca Hercogs darbojas kopš 2009. gada 1. decembra. Piedāvā ne tikai ikdienas maltītes, bet klāj arī svētku galdus. Produkti maltīšu pagatavošanai tiek iepirkti pa tiešo no zemniekiem. Hercoga īpašnieks ir šefpavārs Andris Rūmītis.

 

Ieskaties: www.hercogsj.lv

Reklāma
Reklāma


Piedāvājam sarīkot bērnu un pieaugušo svētku dienas svinības kafejnīcas telpās kopā ar kādu interesantu tēlu vai arī jautrais un nebēdnīgais ciemiņš var ierasties pie jums mājās, lai apsveiktu gaviļnieku un priecīgi pavadītu laiku kopā ar jūsu viesiem.