Vingro un vienlaikus izglītojies gaidībām un dzemdībām

Ģimenes veselības centrā Stārķa Ligzda grūtnieču vingrošana nav parasta vingrošana. Tās laikā vari gūt vērtīgu, pārdomātu informāciju par gaidību laiku un gatavošanos dabiskām dzemdībām, pēcdzemdību periodam. Šobrīd var pieteikties uz vingrošanu pie jaunas pasniedzējas — leģendārās grāmatas Gaidības un radības ar prieku autores — žurnālistes, dūlas* un atbalsta grupu vadītājas Lindas Rozenbahas, kas arvien turpina izglītošanos kā dūla un kā fitnesa instruktore.

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Laipni gaidītas topošās māmiņas, kas iedvesmojušās un tuvāk iepazinušas sevi, lasot Lindas grāmatu, piedzīvojušas viņas kā dūlas atbalstu vai arī vēlas ar viņu iepazīties pārdomātās nodarbībās. Šeit noteikti gūsiet ne tikai sabalansētas fiziskās aktivitātes, bet arī prieku un iedvesmu savā īpašajā gaidīšanas laikā.


“Laba dzemdību pieredze, es pārliecinos, nav nejaušība! Grūtniecība un radības ir līdzīga kuģošanai jūrā, kad līdz vienam mērķim — bērniņa sagaidīšanai — mēs varam nonākt pa dažādiem ceļiem. Izvēles ir dažādas, kā un pa kuru maršrutu šo garo gaidību un radību ceļu izkuģot, ko šajā laikā apskatīt, izjust, pārdomāt, kā savu dārgo kravu — mazuli — pasargāt. Grūtnieču vingrošanā būs iespēja uzzināt, kā var sev un savam mazulītim palīdzēt harmoniski piedzimt, izprast radībās notiekošo, kā arī regulāri praktizēt elpošanu, kustības un meditāciju, lai tad, kad nāk Īstā diena, šī pieredze būtu jau tik iegūlusi mūsu būtībā, ka mēs to labākajā veidā izmantotu dzemdībās,” saka Linda Rozenbaha.


Arī mammam.lv/tetiem.lv lasītājiemm Linda pazīstama gan kā dūla padomdevēja, gan grāmatas autore; Lindas konsultētie raksti un grāmatu fragmenti:
Aukstumpumpa grūtniecei
Kā sievieti mīlēt dzemdībās
Nepareizas urīna analīzes grūtniecei
Saru dzīšana jaundzimušajam
Sajūtas pēc dzemdībām

* Dūla — topošo un jauno māmiņu atbalstītāja grūtniecības, dzemdību un pēcdzemdību laikā.

Reklāma
Reklāma


Pieteikšanās uz vingrošanu un plašāka informācija par vingrošanas nodarbībām gūstama ģimenes veselības centrā Stārķa Ligzda, www.starkaligzda.lv