Ziemassvētku pasaka kopā ar KKM Kluba meistarēm

2010. gada 12. decembrī no plkst. 11.00 līdz 15.00 Transporta un sakaru institūta (TSI) galvenajā hallē (Lomonosova 1) notiks Piektais Labdarības Tirdziņš. Tirdziņā tiks piedāvāti dažādi rokdarbi.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Kas ir Ziemassvētki? Sniega gurkstēšana, piparkūku smarža, mirdzošas bumbiņas eglītē un spožas bērnu acis, gaidot dāvanas. Burzma universālveikalos, suvenīru meklēšana, īpašas receptes un jautras Ziemassvētku melodijas visās malās. Un vēl Ziemassvētki ir iespēja visai ģimenei sapulcēties kopā pie svētku galda, un nav svarīgi, vai tas ir klāts bagātīgi vai pieticīgi, jo šādos brīžos ir svarīgāka ģimeniskuma un vienotības sajūta. Bērnu namu audzēkņiem tādas iespējas nav. Tāpēc arī gaišie Ziemassvētki viņiem ir ar rūgtuma piegaršu. Bet tik ļoti gribas ticēt brīnumam…

Labdarības tirdziņš sniedz katram no mums ne tikai iespēju iegādāties labu dāvanu sev un tuviniekiem, bet arī iespēju dāvināt bērnu nama audzēkņiem mazliet prieka, dalīt ar viņiem dvēseles siltumu un mīlestību. No pārdošanas iegūtie līdzekļi tiks iztērēti, lai iegādātos dāvanas bērnu nama „Sprīdītis” (Jūrmala) audzēkņiem un veiktu nelielu telpu remontu. Tirdziņā tiks piedāvāti KKM Kluba meistaru rokdarbi – rotaslietas, adītas mantas, sveces, konfekšu pušķi, atklātnes, rotaļlietas un daudz kas cits.

Nāciet paši, stāstiet saviem draugiem un paziņām, kopā mēs spēsim uzdāvināt bērniem svētkus un padarīt šo pasauli labāku!

Par kkm.lv.
Kopš 2005. gada strādā Sabiedrības interneta portāls kkm.lv (portāls krievu valodā), kur jaunie vecāki var saņemt konsultācijas par  krūts barošanu, kā arī saņemt atbildes uz daudziem citiem jautājumiem par bērnu audzināšanu. 2006. gada augustā tika oficiāli reģistrēta Vecāku atbalsta grupa KKM, un šobrīd strādā divas kluba filiāles K.Barona ielā 134 (1.stāvs) un Kurzemes prospektā 15 (1.st.).  Klubā notiek semināri par bērnu audzināšanu, rokdarbu meistarklases un tml. Vairāk lasi KKM kluba mājas lapā www.kkm.lv.



 

Reklāma
Reklāma