Kļūsti par Ziemassvētku vecīša palīgu Rūķu skolā!

Tuvojoties ziemai un gada gaidītākajiem svētkiem — Ziemassvētkiem —, tapis jauns brīvdabas projekts Rūķu Ziemassvētku skola. Šajā pasākumā var piedalīties bērni, ģimenes un ikviens, kurš, izpildot jautrus uzdevumus un piedaloties dažādās aizraujošās atrakcijās „rūķu skolas stundās”, saņems Ziemsvētku vecīša palīga sertifikātu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

„Visiem zināms, ka gada beigās Ziemassvētku vecītim ir darba pilnas rokas, tādēļ čakli palīgi tam ir ļoti nepieciešami”, stāsta viens no Rūķu Ziemassvētku skolas organizētājiem — pasākumu organizēšanas uzņēmuma Ūdensputni vadītājs Jānis Gulbis. „Lai iegūtu īstam rūķim nepieciešamās iemaņas, mācīties jāsāk jau tagad. Rūķu skolas stundu sarakstā būs spēles un sportiska spēkošanās, piku lielmērķēšana un sniegavīru veidošana, slidināšanās, saldumošanās un līdzdarbošanās visdažādākajās rūķu meistarklasēs. Skolas vadītājs — Ziemassvētku Vecītis pats pārbaudīs zināšanas un katram beidzējam izsniegs īpašu  prasmes apliecinošu sertifikātu, kas liecinās arī to, ka jaunais rūķu palīgs ir gatavs dalīties Ziemassvētku priekā arī ar citiem.

Rūķu skolas stundu sarakstā būs spēles un sportiska spēkošanās, piku lielmērķēšana un sniegavīru veidošana, slidināšanās, saldumošanās.

Reklāma
Reklāma

Rūķu skolas „pasniedzēji” ir atraktīva komanda ar lielu pieredzi dažādu bērnu un jauniešu pasākumu rīkošanā. Viss notiks brīvā dabā, darbosies arī Rūķu skolas virtuve.

Uzņemšana Rūķu Ziemassvētku skolas filiālēs notiks divās vietās Latvijā Vecgulbenes muižas parkā (Gulbenē, Brīvības ielā 18) no 15. - 19.decembrim un atpūtas kompleksā „Valguma pasaule” (Tukuma raj, Smārdes pagastā) no 21. - 23.decembrim. Skola katru dienu būs atvērta no plkst. 12:00 līdz 20:00.

Skolas maksa bērniem un jauniešiem līdz 18 gadiem – Ls 3 + Ls 2 (Ziemassvētku dāvana); pieaugušajiem (nākot bez bērniem) — Ls 3; pieaugušajiem (nākot kopā ar bērniem) – nav jāmaksā.

Pasākumu organizē  Izklaides producentu apvienība 7 un  Ūdensputni.
Vairāk par Rūķu Ziemassvētku skolu — www.rzs.lv

Biļetes „Biļešu Paradīze” kasēs vai pie ieejas pasākuma norises vietās. Skolu un kolektīvie pieteikumi pa tālr. 64474800  (Vecgulbenes muižā) un 25617217 (Valguma pasaulē).

Ūdensputni, pasākumu organizēšanas uzņēmums
Jānis Gulbis
Tālr. 27878004,
e-pasts: janis@udensputni.lv e-pasts: Izklaides producentu apvienība 7,
Maija Tālberga
Tālr. 67606320, 29494794
e-pasts: maija@ipa7.lv