Rasols - padomjlaiku svētku ēdiens. Gatavošana pa soļiem

Dzēsts lietotājs

garshiigi ir,ja zirniishu vietaa liek kukuruuzu.

Dzēsts lietotājs

Sulīgāk,ja mazliet pielej gurķu marinādi.

Dzēsts lietotājs

un vārītās desas vietā var likt žāvētu,būs cita garša

Dzēsts lietotājs

man pašai nepatīk pārāk šķidrs salāts,tādēļ nelieku neko izņemot majonēzi.

Dzēsts lietotājs

Nēesmu arī kukurūzas cienītāja,priekšroku dodu zirnīšiem.

Dzēsts lietotājs

Un protams sastāvdaļas var likt daudz un dažādas,katrs liek to kas garšo.bet konkrēta recepte ir tāda,kā mēs to gatavojam itin bieži
Bet jūs variet improvizēt ar sastāvdaļām kā nu kuram labāk garšo

Dzēsts lietotājs

Paldies, Natalijai par burvīgajām receptēm!
Vai pamanījāt šo superīgo Natalijas ideju
http://www.mammamuntetiem.lv/articles/15709/garsigais-adventes-vainags-gatavosana-pa-soliem/  :)

Dzēsts lietotājs

kreptigaku edienu cienitajiem var pievienot krievu sinepes,loti garsigi-tikai ne parmerigi.
var likt majonezi un krejumu kopa lai garsigak....
1 2

Saistītie raksti

Kategorijas