Lielais stāstu konkurss ir sācies! Balvā biļetes uz 9 teātra izrādēm!

Mammas asaras; Precēta vīra domu graudi; Cik man ļoti bail no vecuma!; Ak, šie trakie cilvēki! — patieso stāstu temati var būt gan šādi, gan tevis izdomāti!

Ģertrūdes ielas teātra publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ģertrūdes ielas teātra publicitātes foto.

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv izsludina patieso stāstu konkursu, kurā aicina tevi dalīties savos pārdzīvojumos, piedzīvojumos vai vienkārši pārdomās un sajūtās par ikdienu, sapņiem un dzīvi. Labāko stāstu autoriem balvā biļetes uz dažnedažādām lieliskām teātra izrādēm!


Tematu ierosinājumi stāstiem

Precēta vīra domu graudi; Cik man ļoti bail no vecuma!; Ak, šie trakie cilvēki!, ...un tad es ar blīkšķi izgāzos...; Mammas asaras; Šķirteņa/šķirtenes atziņas; Mūsu galvu reibinošie piedzīvojumi; Vientuļās māmiņas stāsts; Kā es meklēju savu vienīgo; Kas glābs mūsu laulību?!
Ierosmei vari izmantot kādu no šiem tematiem, bet vari izpausties arī pēc brīvas izvēles — stāstu tematiem ierobežojumu nav!
Tavu patieso stāstu gaidīsim līdz 24. novembrim, uzvarētājus noteiks redakcija un tos izsludināsim 30. novembrī. Katrs uzvarētājs saņems biļetes uz vienu no zemāk minētajām izrādēm.

Stāstu pievieno šeit vai sūti uz redakcija@mammam.lv


BALVĀ ŠĀDAS IZRĀDES

(sūtot stāstu, lūdzu, norādi savu tālruņa numuru, kā arī vienu vai divas sarakstā minētās izrādes):  


Tāda es esmu. Kino Rīga, 24. novembrī plkst.19:00. Balvā 2 biļetes. Vairāk par izrādi lasi šeit.


Izrāde Tētis. Kino Rīga. 25. novembrī plkst.19:00. Balvā 2 biļetes. Vairāk lasi šeit.


Izrāde pašiem mazākajiem Trīs sivēntiņu Ziemassvētki. Dailes teātris, 29. decembrī plkst. 19.00. Biļetes visai ģimenei (4 gb.) Vairāk par izrādi lasi www.dailesteatris.lv.


Muzikāla pasaka Leģenda par Ziemassvētku rozi. Jaunais zvaigžņu teātris (VEF Kultūras pilī), 27.decembrī plkst. 19.00. Biļetes visai ģimenei (4 gb.)  Vairāk par izrādi lasi šeit.

Reklāma
Reklāma


Blumkvists – meistardetektīvs. Jaunais zvaigžņu teātris (VEF Kultūras pilī), 5.decembrī plkst. 18.00. Biļetes visai ģimenei (4 gb.) Vairāk par izrādi lasi šeit.


Izrāde mazajiem un vismazākajiem Papīra zirdziņš. Teātris Skatuve (Rīgā, Maskavas ielā 108/110), izrādes datums pēc izvēles. Vairāk lasi šeit.

 

Jautra lekcija par nepieklājīgām tēmām Kāpēc es mīlu krievus?. Ģertrūdes ielas teātris, izrādes datums pēc izvēles, balvā 2 biļetes. Vairāk par izrādi lasi www.git.lv.

 

Dejas izrāde Esi ar mani. Ģertrūdes ielas teātris, izrādes datums pēc izvēles, balvā 2 biļetes. Vairāk par izrādi lasi www.git.lv.

 

Objektu izrāde Vasaras sala. Ģertrūdes ielas teātris, izrādes datums pēc izvēles, biļetes visai ģimenei (4 gb.). Vairāk par izrādi lasi www.git.lv.