Tavs mazulis „Melo-M" jaunajā videoklipā! Skaties un smaidi!

Čellu trio Melo - M pabeidzis un skatītāju vērtējumam nodod visiem bērniem un viņu vecākiem veltīto videoklipu dziesmai Vogeltanz, kas Latvijā labāk pazīstama kā Putniņdeja. Tajā piedalās mamamm.lv/tetiem.lv lietotāju bērni!

Melo-m publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Melo-m" publicitātes foto.

Klips tapa sadarbībā ar interneta portālu mammam/tetiem.lv un Orff mūzikas studiju bērniem. Videoklipā kopā ar Melo - M čellistiem redzamas bēbju un bērnu amizantās izdarības - dejas, jautrošanās, nedarbi un prieki.

Videoklipa pamatā ir čellu trio un mammam/tetiem.lv rīkotajā akcijā vecāku iesūtītie videomateriāli, kā arī Orff mūzikas studijas nodarbībā filmētie kadri.

Melo - M sirsnīgi pateicas visiem vecākiem, kas iesūtīja videomateriālus un ļāva izmantot savu mazuļu jautrās rotaļas mūsu dzīvespriecīgākā un amizantākā videoklipa veidošanā.
 
Kā solīts, klipā  tika iekļauti visi iesūtītie materiāli, kuru attēla kvalitāte bija pietiekama, lai to varētu skatīt uz ekrāna. Ar nelielu nožēlu gan jāatzīst, ka daži videomateriāli palika neiekļauti klipā, jo tajos nebija iespējams gana skaidri saskatīt notiekošo.

"Vērtējot rezultātu, secinām, ka šis viennozīmīgi ir mūsu jautrākais videoklips. Ideja par tā izveidošanu nāca pēc mūsu pagājušā gada koncertos piedzīvotā, kurus apmeklēja daudzas ģimenes ar maziem bērniem. Vērojot, kā bērni pie šīs dziesmas priecājas, nolēmām, ka jāizveido šāds videoklips. Rezultāts ir interesants un mums par to ir patiess prieks. Ceram arī šogad gaidāmajos koncertos redzēt ģimenes un bērnus," teic Melo - M čellisti.

Šis vidoklips ir pēdējā čellu trio aktivitāte pērn izdotā albuma Around the World saistībā. Šobrīd Melo - M aktīvi strādā ierakstu studijā pie jauna albuma ieskaņošanas, kas klajā nāks jau novembra nogalē. Pēc tam sekos plaša koncertturneja pa Latviju.

Skaties un smaidi!

http://www.youtube.com/watch?v=XcBvDEUVBts

Reklāma
Reklāma