Bērnu un ģimenes mīluļu bilžu konkurss ar "Kinder Suprise" balvām!

Vai arī tavs bērns ir kādreiz nokrāsojis suni vai pūkainajam Murim uztaisījis jaunu frizūru? Nav divu domu, ka mājās parasti lielo jautrību sagādā bērni un ģimenes mīluļi, tāpēc piedalies bērnu un ģimenes mīluļu bilžu konkursā un saņem mīļas & garšīgas balvas no Kinder Suprise!

FOTO: Inga Akmentiņa-Smildziņa

Noteikti daudzi atceras Kinder Suprise pagājušajā gadā rīkoto bērnu jautro talantu bilžu konkursu, kas guva nedalītu vecāku un bērnu uzmanību. Jautros talantus skaties šeit!

 

Smaidīgos un laimīgos uzvarētājus skaties šeit!

 

Šogad Kinder Suprise it visus vecākus un bērnus aicina piedalīties jautrajā un atraktīvajā bērnu un ģimenes mīluļu bilžu konkursā!

 

 

Kas jādara? Tik vien kā savā albumā jāsameklē jestri bilžuki, kur redzami bērni un ģimenes mīluļi – suņi, kaķi, bruņurupuči, rozā sivēni, aitas, papagaiļi un jāievieto mammam.lv/tetiem.lv galerijas sadaļā Bērni un ģimenes mīluļi.

 

Reklāma
Reklāma


Bildes galerijā varēs ievietot līdz 04. novembrim. Savukārt balsot varēs līdz 14. novembrim (ieskaitot). Balsot varēs par visām iesūtītajām bildēm, taču balvu varēs iegūt tikai par vienu bildi, neatkarīgi no balsojuma skaita. Uzvarētāju izsludināšana – 15. novembrī.
 

 

BALVĀS!!!

Pirmo 3 vietu ieguvēji balvās saņems mīkstās rotaļlietas. Būs arī veicināšanas balvas – 10 Kinder gardumu pakas!

 

 

 

LAI PIEVIENOTU SAVU GALERIJU, SPIED ŠEIT!