Kāzas 10.10.10. un citos īpašajos datumos. Vai laulības būs laimīgākas?

10. oktobrī, kad ir tā saucamais maģiskais datums — 10.10.10. —, savu jāvārdu LNT tiešraidē teiks desmit jaunie pāri. Jāatzīmē, ka šai dienā kameru priekšā laulāties bija gatavi 110 pāri. Taču vēl nevar zināt, kuriem ir paveicies vairāk – vai tiem, kas konkursu izturējuši, vai tiem, kas laulāties būs spiesti kādā no pavisam parastiem datumiem... Astrologi teic: 10. oktobris kāzām ir nudien nepiemērots.
 

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Ārzemēs precēšanās zīmīgajos datumos ir visai populāra lieta. Pirms četriem gadiem Nīderlandē daudzi pāri jau vairākus mēnešus iepriekš Laulību reģistrācijas birojos bija iesnieguši precību pieteikumus, lai varētu apprecēties zīmīgajā datumā - 06.06.06. Kāds pāris pat izteica vēlmi šai dienā apprecēties sešas minūtes pāri sešiem, taču laulību birojā viņi bija „atsēdināti”. Laulību reģistrācijas darbinieki tādā rīta agrumā kādu laulāt vienkārši nebija gatavi.

Arī Latvijā arvien populārāka kļūst laulības reģistrēšana dienās, kad sakrīt dienas, mēneša un gada cipars. Tas nenozīmē, ka reāli šajās dienās apprecas vairāk cilvēku, taču atšķirībā no citiem datumiem, uz šiem cilvēki piesakās jau krietnu laiku iepriekš.

Maģiska veiksme šiem datumiem gan ir pašu cilvēku piedzejota. Astroloģe uzsver, ka reti kad tie bijuši kāzām piemēroti.

Maģiska veiksme šiem datumiem gan ir pašu cilvēku piedzejota. Astroloģe Anita Zīle uzsver, ka reti kad tie bijuši kāzām piemēroti. Kaut pieminētais datums 06.06.06! Šai dienā Visuma labvēlis Jupiters bija opozīcijā ar Venēru, tas nozīmē, ka pārim nav paredzama labklājība, pietrūks pienākuma apziņas. Saule kvadrātā ar Urānu, kas nozīmē, ka cilvēki vēlas lielu brīvību un viņiem ir grūti uzņemties atbildību.

Reklāma
Reklāma

Astroloģe uzsver, ka arī 10.oktobris, kurā cilvēki „jā „ vārdu teiks LNT tiešraidē, laulību slēgšanai nav piemērots datums. Venēra, kas atbild par mīlestību, patikšanu, sievišķību, skaistumu, līdzsvaru un maigumu, ir „kritusi” Skorpiona zīmē. Skorpions šajā kombinācijā rada strīdus un uztraukumus. „Tēlaini izsakoties: maigā jaunava tiek ieslodzīta telpā, kurā ir čūskas un skorpioni,” salīdzina astroloģe. Arī Neptūns raida negatīvus aspektus, kas visbiežāk nozīmē, ka attiecībās ir krāpšana. Turklāt Neptūns ir kvadrātā ar Mēnesi, kas liecina, ka cilvēki var piedzīvot vilšanos, neuzticību, aizraušanos ar apreibinošiem līdzekļiem. Taču tas vēl nav viss — Mēness šajā laikā tuvojas Plutonam. Šo kombināciju var salīdzināt ar striķa vilkšanu — cilvēki to velk ilgi un smagi, kamēr nu reiz tas pārtrūkst. „Piemērotākais kāzu datums katram pārim būtu jānosaka individuāli, taču ir dienas, kad kāzas nevienam nebūtu iesakāmas,” uzsver Anita Zīle.
Šogad izskatās, ka Rīgā 10. oktobrī laulības netiks reģistrētas vai tiks reģistrētas maz, jo datums iekrīt svētdienā, attiecīgi Dzimtsarakstu biroji ir slēgti. Apvaicājot vairākas baznīcas, mums sacīja, ka pāri nav izteikuši vēlmi laulāties tieši šajā dienā. Līdz ar to var secināt, ka vismaz šogad maģiskais skaitlis pārāk daudz jauno pāru kopdzīvi tomēr „neiezīmēs”.

Konsultēja: Anita Zīle, sertificēta astroloģe, tālr. 29231550, e-pasts: anitazile@gmail.com