Tomātu salāti ar gaļu

Gaļu sagriežam nelielos gabaliņos, liekam katliņā sautēties. Tālāk sagriežam kabačus un burkānus. Tomātus noblanšējam, lai vieglāk būtu nomizot.

FOTO: Inese Stuģe

Kad gaļa jau sautējusies kādas 30 min., tai klāt pievienojam burkānus un cūku taukus. Vēl pēc kādām 10 min. pievienojam kabačus. Tomātus pievienojam pēdējos. Pagaršojam vai pietiek sāls un cukurs. Visu sautējam, līdz gaļa ir pilnīgi gatava (ļoti mīksta). Karstu lejam tīrās burciņās. Stingri noslēdzam vāciņu un gaidām ziemu, kad varēsim ļoti ātri mazajam pagatavot ko ēdamu, jo gaļa jau ir gatava - tikai jāuzsilda. Kā piedeva derēs - rīsi, makaroni, vai kartupeļi.
        Lai labi garšo : )

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Tomāti - 1.kg
  • Kabači - 300.gr
  • Burkāni - 250.gr
  • Cūkgaļas kakla karbonade - 500.gr
  • Sāls - 3.ēd. kar.
  • Cukurs - 2.ēd. kar
  • Ūdens - 2 - 3.glāzes