Brīnumi, ko meistari liek uz tortes. FOTO

Klavieres, arfas, trompetes... Jā, arī tās var uzcelt uz kūkām! Titulu Baltijas konditors 2010 ieguvusi Latvijas konditore Marika Bērziņa. Šogad gardā konkursa temats bija Mūzika manā dzīvē, tāpēc uz milzu tortēm uzceltas tika pat klavieres!

Kūka, kas Baltijas konditoru konkursā 2010 ieguva 2. vietu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kūka, kas "Baltijas konditoru konkursā 2010" ieguva 2. vietu.

Lai noskaidrotu Baltijas labāko konditoru, 15. starptautiskajā pārtikas izstādē Riga Food 2010 notika Baltijas konditoru konkurss 2010. Šogad par šo titulu sacentās 7 konditori no visām Baltijas valstīm. Konkursantiem savas meistarības pierādīšanā bija atvēlētas sešas stundas, lai veiktu īpašu organizatoru noteiktu uzdevumu bija jāuzcep torte no tēmas Mūzika manā dzīvē.

Triju Baltijas valstu septiņu konditoru komandu darbu vērtēja starptautiska žūrija. Pēc tās atzinuma par goda titula Baltijas 2010. gada konditors ieguvēju tika atzīta SIA Ogres prestižs meistare Marika Bērziņa, otrajā vietā ierindojās SIA Reaton Ltd konditore Olga Korčagina, trešo labāko rezultātu uzrādīja Alma Paulauskiene (Alma Paulauskienė) no Lietuvas.

Šo Baltijas konditoru konkursu rīkoja kompānija Gemoss sadarbībā ar Pritchitts Food (Apvienotā Karaliste), SIA Pure Food, biedrību Pavāru klubs, Toikako (Igaunija), Panemunes Egle (Lietuva) un starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT1.

 

KŪKU BILDES SKATI ŠEIT!

Reklāma
Reklāma