"Sense" — rūpēs par Jūsu mazuli

Laižot pasaulē bērniņu, mēs vēlam viņam pašu labāko, taču ikdienas steiga, stress un nogurums vai vienkārši nepietiekošas zināšanas, mums neļauj nostāties pie veikala plauktiem un izpētīt katra produkta sastāvdaļas un to ietekmi uz sava mazuļa veselību. Sense BioBaby līnija ir īpaši radīta mazuļiem jau no pirmās dzimšanas dienas, palīdzēs sniegt bērnam visvērtīgāko — lielisku pašsajūtu, maigu ādu un veselību.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Lielākā daļa bērnu kopšanas līdzekļu satur PEG, lauril sulfātus, kas alerģiski, kā arī parafīnus un minerāleļļas, kuras kā dermatologi ir atzinuši, pārklāj ādu ar plēvīti, kas neļauj ādai elpot. Sense BioBaby piedāvā 7 produktus īpaši veidotus bērniem un pieaugušajiem ar pastiprinātu ādas jutīgumu. Visi produkti ir veidoti no bioloģiski audzētām un rūpīgi atlasītām sastāvdaļām, lai samazinātu alerģijas un paaugstinātas jutības risku.

Sense BioBaby produktu klāstā atrodami:
•    Sense BioBaby šampūns
•    Sense BioBaby vannas piedeva, putas
•    Sense BioBaby attīrošs pieniņš
•    Sense BioBaby barojošs – mitrinošs krēms
•    Sense BioBaby ādas kopšanas eļļa
•    Sense BioBaby krēms autiņu zonai
•    Sense BioBaby īpaši maigs bērnu veļas mazgāšanas līdzeklis

Ādas kopšanas produkti ir veidoti, lai sniegtu aizsardzību, mitrinātu, barotu un koptu maigo mazuļu ādu. Katrs no produktiem ir sertificēts un atzīts kā ECO-BIO kosmētika. Par pamatu katram no Sense BioBaby produktiem ir izvēlēta augstvērtīgākā olīveļļa, kas iegūta no bioloģiski sertificētām saimniecībām Itālijas vidienē, nodrošinot augstvērtīgāko kvalitāti.

Sense BioBaby produkti ir piemēroti ne tikai zīdaiņa ādas kopšanai, bet arī pieaugušajiem, kuriem ir izteikti jutīga, kairināta, niezoša, plāna āda uz sejas vai ķermeņa. Lietojot Sense kosmētiku āda atgūt dabiskās aizsargspējas, uzlabojas tās izskats un stāvoklis, mazinot kairinājumu, apsārtumu un niezi.

Jaunums Latvijas tirgū ir īpaši maigs Sense BioBaby veļas mazgāšanas līdzeklis, kas lieliski izmazgā drēbes, bet nepaliek audumā, tādejādi neizraisot jutīgas ādas kairinājumu. Veļas mazgāšanas līdzeklis ir veidots uz olīveļļas un rapšu eļļas bāzes. Lietojams gan veļas mašīnās, gan mazgājot ar rokām.

Sense BioBaby produkti ir dermatoloģiski pārbaudīti uz ļoti jutīgas ādas, kas mēdz būt pat vārīgāka nekā zīdainim. Katra produkta sastāvdaļa ir pārbaudīta, lai neizraisītu kairinājumu vai alerģiju. Produktos neizmanto arī sintētiskās smaržvielas, konservantus, naftas izcelsmes produktus.

Ražots Itālijā.

Izmēģiniet un iegādājaties Sense BioBaby ādu kopšanas produktus kādā no zemāk minētajām tirdzniecības vietām un tur Tevi sagaidīs patīkams pārsteigums, kas iepriecinās gan vecākus, gan pašu mazuli!
   
Sense BioBaby produktus meklējiet eko veikalos un aptiekās. Īpašais akcijas piedāvājums pieejams zemāk norādītajās tirdzniecības vietās:
Rīgā: Pils Oranžā aptiekā, K.Valdemāra iela 17a, veikalā Dinastija, Brīvības iela 180.
Jelgavā: Pils aptiekā, Akadēmijas iela 2, Zaļā aptiekā, Lielā iela 36, Pils Putns, Mātera iela 29
Jūrmalā: Ekopreces, RIMI tirdzniecības centrā, Lielupē
Tukumā: Centra diennakts aptiekā, Elizabetes iela 8
Internetā
: www.pilsaptieka.lv, www.naturbaby.lv, www.ekokosmetika.lv, www.lavandas.lv, www.ekopreces.lv.
 

Reklāma
Reklāma