Zinību atslēdziņu 12. septembrī kafejnīcā "Hercogs" vicinās Buratīno un Malvīne

Šā gada 12. septembrī no plkst. 11.00-14.00 Jelgavas ēdnīcā un ģimenes kafejnīcā Hercogs norisināsies Bērnu rīts ar Buratīno un Malvīni. Tiek gaidīti bērni vecumā no 1-10 gadiem kopā ar vecākiem, vecvecākiem, krustvecākiem vai auklītēm, lai kopā jautri pavadītu svētdienu un ieturētu gardu maltīti. Dalības maksa 0.50 Ls.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Programmā dažādas spēles, rotaļas un aktivitātes, zīmēšana un krāsošana, kā arī veidosim kādu darbiņu, kuru varēs paņemt līdzi uz mājām, un našķēsimies ar garšīgām un veselīgām uzkodām.

Šis būs jau septītais pasākums bērniem, kas tiek rīkots ēdnīcas un ģimenes kafejnīcas Hercogs telpās. Pirmais Bērnu rīts norisinājās 14. martā, kad ar bērniem tikās Tīģerēns un Pepija. Ar bērniem jau ir tikušies Pirāti, Sprīdītis un Lienīte, Fejas, Lācēns Pūks un Sivēntiņš, kā arī Zaķēni.

Arī turpmāk reizi mēnesī ģimenēm ar bērniem tiks piedāvāta izklaide kopā ar dažādiem interesantiem tēliem. Sekojiet līdzi informācijai! Piedāvājam sarīkot bērna dzimšanas dienas, vārda dienas vai citas svētku dienas svinības kafejnīcas telpās kopā ar kādu interesantu tēlu vai arī jautrais un nebēdnīgais ciemiņš var ierasties pie jums mājās, lai apsveiktu gaviļnieku un priecīgi pavadītu laiku kopā ar jūsu viesiem.

Informācijai:
2009. gada 1.decembrī Jelgavā līdzās Hercoga Jēkaba laukumam durvis vēra ēdnīca un ģimenes kafejnīca Hercogs. Ēdnīca no citām sabiedriskās ēdināšanas iestādēm visvairāk atšķiras ar pievilcīgajām cenām un interesanto interjeru. Hercoga īpašnieki ir Andris Rūmītis un Māris Neimanis. Produkti ēdienu pagatavošanai tiek iepirkti pa tiešo no zemniekiem.

Informāciju sagatavoja: Jolanta Kupriša
 

Reklāma
Reklāma