25 gadīgai meitenei bērns no 79 gadus veca pensionāra

Par Lielbritānijas vecāko jauno tēvu kļuvis kāds 79 gadus vecs pensionārs, kuram šis ir jau septītais bērns. Jaundzimušā māte ir par 54 gadiem jaunākā skaistule Šarlote, raksta www.kasjauns.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

79 gadus vecais Reimonds Kalverts kopā ar 25 gadus veco partneri Šarloti Kalvertu, kura ir pieņēmusi viņa uzvārdu, par vecākiem kļuva pirms nepilnām 11 nedēļām, kad Reimondam vēl bija 78 gadi. Bijušais pārdevējs un veikala īpašnieks dēla piedzimšanu sauc par Dieva dāvanu: „Esmu laimīgākais cilvēks pasaulē! Bērns bija plānots un es neizmantoju Viagru vai ko tamlīdzīgu. Es domāju, ka manā vecumā tas nav iespējams, bet mans dēls ir brīnišķīgs. Jūtos svētīts. Es skatos uz dēlu un domāju, ‘viņš ir tik sasodīti veselīgs un skaists — kā man tas ir izdevies?’”

Kalvertam ir vēl seši bērni un visi viņi ir vecāki par viņa pašreizējo draudzeni. Pārējo Reimonda bērni ir vecumā no 38 līdz 51 gadam. Visus iepriekšējos bērnus Kalverts uzaudzināja viens pats, jo viņa sieva nomira 28 gadus atpakaļ. Tagad viņam ir deviņi mazbērni.

Kalvertam ir vēl seši bērni un visi viņi ir vecāki par viņa pašreizējo draudzeni.

Lielbritānijas vecākā tēta ģimenes BILDES skati šeit.

Savu pašreizējo draudzeni viņš satika, draudzējoties ar viņas māti, kad Šarlotei vēl bija tikai 16 gadi. Viņu attiecības bija neitrālas un viens otru viņi satika tikai retumis. Vairākus gadus vēlāk Šarlote iepazinās ar Reimonda 49 gadus veco meitu Denīzi un pēc pāris gadiem abu starpā radās romantiskas jūtas.

Kalverts stāsta, ka abu vecuma atšķirība nekad nav bijusi problēma: „Pēc kāda kopā pavadīta laika Šarlote izteicās, ka vēlas bērnu, turklāt no manis. Jutos priecīgs, kad viņa paziņoja, ka ir stāvoklī. Tā bija brīnišķīga sajūta.”

Misters Kalverts ir vairāk nekā divus gadus vecāks nekā Denis Īlems, kurš sevi uzskatīja par Lielbritānijas vecāko tēvu, kad pagājušā gada decembrī viņam piedzima meita Džesija. Viņam tobrīd bija 76 gadi.

Pirms viņa par vecāko Lielbritānijas tēvu tika uzskatīts 74 gadus vecais Gerijs Bērks no Linkolnšīras, kura 41 gadu vecā sieva dzemdēja viņam dēlu.

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv