Labākais nedēļas joks (28.05.-04.06.). Balvā palmu lapu trauku komplekts!

Rainers (3 gadi) ar tēti aizgāja pie omes un spēlējās ārā. Rainers pēkšņi iedomājās un saka: "Tēti, es ieiešu pie omes pēc konfektēm!" Tētis prasa: "Kā tu zini, ka omei ir konfektes un viņa tev iedos?" Uz ko Rainers atbildēja: "Kā zinu, tā zinu!" (Iesūtījusi Marina Delikatnaja)

Foto iesūtījusi Arita Kalve, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Arita Kalve, mammam.lv reģistrētā mamma.

Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Nākamās nedēļas labākajam jokotājam balvā grāmatas Vecāki nosaka robežas un Mana recepšu klade.

IESŪTĪT JOKU.
 
Pagājušās nedēļas uzvarētāja ir Marina Delikatnaja ar anekdoti Konfektes! Balvā palmu lapu trauku komplekts no www.homoecos.lv!


Par balvuekoloģiskajiem palmu lapu traukiem
Palmu lapu trauki tiek ražoti kādā ģimenes uzņēmumā Indijā no kritušām Adaka palmu lapām. Adaka palmu lapas augšanas periodā pastāvīgi mainās. Nokritušās lapas tiek salasītas, nomazgātas ar ūdeni  un 120 grādu karstumā presētas, iegūstot dažādas formas traukus — šķīvjus, bļodas vai paplātes. Atkarībā no trauka izmēra presēšanas, process ilgst 45 līdz 90 sekundes. Katrs šādi iegūts galda dizaina priekšmets ir unikāls un katram no tiem ir īpaša struktūra. Turklāt materiāls ir tik ciets, ka nav nepieciešama papildus laminēšana. Pēdējā trauku žāvēšana tiek veikta ar malkas briketēm kurināmā krāsnī.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107.


Aizvadītās nedēļas labāko anekdošu tops!
Aizroka (Iesūtījusi Rūta Daniševska)

Artis (4 gadi): "Ja meitenēm ir jādod priekšroka, tad jau puikām ir aizroka."

Zivtiņas mazgājas! (Iesūtījusi Rūta Daniševska)
Kā ierasts, apmeklējot lielveikalu, ir jāapskatās dzīvās karpas akvārijā! Artis (4gadi) un Māra (1,5gadi) vēro un priecājas par zivīm. Tad Māra pagriežas pret brāli un saka: "Zivītes. Magājas (mazgājas)."

No rītiem grūti pamosties! (Iesūtījusi Inga Švalbe)
Mamma no rīta modina Gvido (3 gadi), kam jāiet uz dārziņu. Viņš paver actiņas un saka: "Negribu celties! Ej labāk skatīties savu "Margošu"! (TV seriāls)" :)

Ļaujiet taču paraudāt! (Iesūtījusi Inga Švalbe)
Gvido (3 gadi), no rīta pamodies savā gultiņā, raud. Vecāki pieiet pie viņa un prasa, kas  noticis. Viņš atbild: "Ļaujiet taču man paraudāt!"

Dusmas (Iesūtījusi Elīna Veisa)
Kārlītis (2 gadi un 2 mēn.) sadusmojas uz mammu, ka neļauj kāpt uz taburetes un skatīties, kas notiek katliņā uz plīts. Dusmīgi paskatās un saka: "Mamma, ej mikiņu, bauc pom dajbiņu!" (Ej uz mikriņu un brauc prom uz darbu).

Stārķītis (Iesūtījusi Elīna Veisa)
Kārlītis (2 gadi un 2 mēn.) atbrauc mājās no omītes un pilnā nopietnībā stāsta: "Zini, šodien pļavā satiku stārķīti." Es prasu vai nebija bail no stārķīša. Kārlēns atbild: "Nē, nebija, es ar viņu aprunājos, teicu, gribās māsiņu!"

Sāpīgās bučas (Iesūtījusi Agnese R.)
Vienu dienu meitai (1 gads un 7 mēn.) uznākusi kāre dot bučas mammai un tētim. Iedod tētim buču un saka - au! Iedod mammai buču - klusums. Atkal dod tētim buču, atkal saka - au! Tad tikai sapratām, ka tētim laiks iet bārdu noskūt, jo nedaudz ataugušie rugāji mazajai duras lūpiņās. :)

Zāles pļāvējs jeb pļāves zālējs? (Iesūtījusi Zaiga Engere)
Ejam ar Armandu (6 gadi) pa ielu, pretī brauc mazais zalesp ļāvēju traktorītis. Armands saka: "Es zinu, kas tur ir apakšā (zem asmeņu vairoga) - pļāves zālējs!"

Stārķis māsu nenesīs, jo nagi asi! (Iesūtījusi Iveta Šņepste)
Kristeram (2,2 gadi) ļoti patīk stārķi. Braucot ar auto, skatās un piemin katru stārķa ligzdu, arī ziemā. Vienu reizi saku: "Kaut kad varbūt stārķis tev atnesīs māsiņu!" Kristers atbild: "Nē, nagi asi!"

Paklājs vai pakaļa? (Iesūtījusi Iveta Šņepste)
Neilgi pēc tam, kad Kristers 1,9 gados sācis iet b/d, ik pa laikam izsaka šādu frāzi: "Tētis pakaļa" vai "Mamma pakaļa". Domājām, samācījies lamāties. Tikai vēlāk atklājās, ka tas ir uzaicinājums tētim vai mammai spēlēties kopā ar viņu uz paklāja. :D

Mammai netīras ausis (Iesūtījusi Ineta Drozdova)
Endija no rīta atnāk pie mammas un tēta, ielien gultā un modina mammu. Mamma neceļas. Endija saka: "Mamma, tev netīras ausis, tāpēc tu ari nedzirdi."

Kur strādā bārenīte?  (Iesūtījusi Sandra Jaudzeme)
Stāsta Ivaram vakarā pasaku-teiku par Turaidas Rozi: "Reiz Turaidā dzīvoja skaista bārenīte..." Ivis prasa: "Kāpēc bārenīte, vai viņa strādāja bārā?"


Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 11.06.2010. rītam pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus bērnu jokus lasi šeit!
 

Reklāma
Reklāma