Ar slaidām kājām pretim vasarai jeb "Pils aptiekas" eksperiments

Pavisam nesen Pils aptieka aicināja pieteikties eksperimentam cīņā ar celulītu. Gribētāju netrūka. Nu eksperiments ir noslēdzies. Turklāt jāpiebilst, ka dalībnieces bija ļoti apmierinātas ar rezultātiem.

Produkta foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Produkta foto.

Kas tika lietots eksperimentā?
Eksperimentā dalībnieces lietoja Alva intensīvo un atjaunojošo pretcelulīta krēmu, kas  ir radīts, lai palīdzētu cīnīties ar celulītu, atjaunotu un uzlabotu ādas izskatu un tvirtumu, uzlabojot ādas kolagēna ražošanos. Alva, apvienojot trīs klīniskos pētījumos pierādītas aktīvās vielas, ir izveidojusi lielisku līdzekli, kas vienlaicīgi atjaunos, izlīdzina un nostiprina ādu.
Statistika liecina, ka divas no trim sievietēm pēc 30, cieš no tā saucamās „apelsīna mizas” jeb celulīta. Nav svarīgi, vai viņa ir ietekmīga biznesa sieviete, vai mājsaimniece un divu bērnu māmiņa. Diēta un aktīvs dzīvesveids, šķiet, ir pats efektīvākais veids, kā cīnīties ar celulītu, bet to var paātrināt, izvēloties unikālu, klīniski pārbaudītu pretcelulīta krēmu. Izdevumā Coventry Telegraph 2009.gada 24. jūlija numurā ir publiskots pētījums, kurā tika salīdzināti vairāki pretcelulīta krēmi. Pētījumi liecina, ka visefektīvākais izrādījās ALVA Intensīvais pretcelulīta krēms. Lietojot šo krēmu 9 gadījumos no 10, pāris nedēļu laikā bija vērojamas spēcīgas izmaiņas problemātiskajās vietās.

Ādas labsajūtas un izskata uzlabošanā noteikti liela loma bija un būs šim pretcelulīta krēmam. Esmu noticējusi, ka krēms var palīdzēt cīņā ar šo nepatīkamo parādību.

Aktīvās sastāvdaļas:
Kofeīns no bioloģiski audzētām kafijas pupiņām. Kofeīna attīra audus, vienlaicīgi aktivizējot fermentu lipāzi, kas piedalās tauku šķelšanā. Darbojas kā antioksidants un diurētiķis. Palīdz dehidrēt tauku šūnas, izvadot lieko ūdeni no organisma. Rezultātā āda uz gurniem un augšstilbiem kļūst gludāka. L-arginīns (aminoskābe) veicina šūnu sadzīšanu un atjaunošanos. Tālāk iesūcoties un nokļūstot asinsrites sistēmā, no L-argenīna sintezējas ferments un šūnās izveidojas slāpekļa monoksīds (NO) – nestabils savienojums, kas organismā eksistē tikai apmēram 2 stundas. NO klātbūtnes laikā organismā notiek visu asinsvadu sieniņu muskulatūras atslābināšanās, kas ievērojami veicina cilvēka organisma asins un limfas aprites uzlabošanos. Wellmune uzlabo ādas imūnsistēmu, aktivizējot fibroblastus (saistaudi), atjauno bojātās šūnas, tādējādi uzlabojot ādas elastību. Krēmam pievienotais šī sviests, kakao sviests un jojoba eļļa no bioloģiskajām lauksaimniecībām, nodrošinās ādai nepieciešamo mitrināšanu un barošanu.
Sastāvs:
Ūdens, jojoba eļļa, alveja, wellmune, šī sviests, glicerīns, emulgatori, kakao sviests, kofeīns, l-arginīns, vitamīns E, lapegles ekstrakts, ksantāna sveķi, antioksidanti, pienskābe, kālija sorbāts, limonene, citronellol, geraniol.

Rezultāts: -3 cm gurni, -6 cm viduklis. Ādai ļoti patika krēms, ātri uzsūcās, āda patiešām paliek maigāka, gludāka, samtaināka, pazūd bedrītes un pleķi. Āda izskatās daudz veselīgāka un tvirtāka.

Dalībnieces un rezultāti
Dita no Rīgas (26 gadi) PIRMS: „Vienmēr esmu bijusi dūšīga meitene, bet nu beidzot pietiek, vēlos būt PATI skaistākā, jo tuvojās mana LIELĀ DIENA. 2010.gada 10.jūlijā plānoju kļūt par sievu! Svars: 91.6 kg, viduklis: 98 cm, dibens: 110 cm.”

PĒC: „Šī gada pavasarī man tika dota iespēja iedalīties lieliskā Pils aptiekas rīkotajā eksperimentā „Skaisto kāju eksperiments”, kurā man tika dota iespēja izmēģināt „Alva” pret celulīta krēmu. Krēmu testēju nedaudz vairāk par 3 nedēļām, nopietni ievērojot visus Pils aptiekas pārstāvja ieteikumus:
•    Pirms tam veicu masāžu, lai asinis labāk cirkulē (apm.15min),
•    Krēmu iemasēju, ne tikai uzklāju;
•    Procedūras veicu regulāri 2 reizes dienā;
•    Paralēli sportoju un ievēroju veselīga uztura pamatprincipus.
•    Bieži krēmu iemasēju uzreiz pēc saunas vai sporta.
Rezultāts: -3 cm gurni, -6 cm viduklis. Ādai ļoti patika krēms, ātri uzsūcās, āda patiešām paliek maigāka, gludāka, samtaināka, pazūd bedrītes un pleķi. Āda izskatās daudz veselīgāka un tvirtāka. Sākumā man nepatika krēms, smaržas dēļ, bet vēlāk – šī sviesta aromāts vēlāk man iepatikās, un pirmajā reizē krēms slikti klājas, bet, jau nākamajā reizē, kad āda jau biki ir pabarota, krēmu uzklāt bija viegli, tas ātri iesūcās. Svarīgākais, ka man ļoti patīk rezultāts- Skaistākas kājas! Paldies eksperimenta organizatoriem, tagad es zinu – ļoti labu pret celulīta krēmu!”


Santa (35 gadi) PIRMS: „Svars: 74.5 kg, viduklis – 80 cm, gurni 108 cm. Vēlos piedalīties eksperimentā, jo vasaras sezonai sakoties gribu justies pasakaini!”

PĒC: „Man šis krēms ļoti, ļoti patika. Viegli un ērti klājams, jo plusiņš ir tam, ka nav jāskrūvē korķīši uzspied un rokā ir! Godīgi sakot, es to gribu iegādāties vēl, jo citu nevienu krēmu neesmu tik ļoti visur ņēmusi līdzi kā šo, lai neizlaistu iemasēšanas reizi. Sastāvdaļas arī ir ļoti fantastiskas. Paldies Pils aptiekai par jaunas preces prezentēšanu šādā veidā, jo rodas iespēja pārbaudīt uz sevi nezināmu produktu, kurš tiešām ir jauks. Noteikti, ka kājām tvirtumu ir devis un celulīts arī acīmredzami ir mazinājis. Lai veicas visiem, arī Pils aptiekas pārstāvjiem!”


Agnese Indriksone (29 gadi) PIRMS: „Esmu 7 gadīgās meitas Dārtas mamma un jau septiņus gadus sava vīra Alda mīlošā sieva. Mans augums ir 165 cm, svars ir 60 kg, vidukļa apkārtmērs ir 75 cm un gurnu apkārtmērs ir 95 cm.Šajā eksperimentā vēlos ļoti piedalīties, pirmkārt, līdz ar apņemšanos līdz pludmales sezonas sākumam – katru vakaru izpildīt mērķtiecīgus vēdera preses un gurnu muskulatūras nostiprinošos vingrinājumus, ko arī pašreiz jau vienu nedēļu esmu aktīvi ievērojusi, protams, šāda krēma lietošana, gan veicinātu, gan papildinātu manu labo nodomu, iegūt daudz tvirtāku ādu vēdera un gurnu rajonā, kas ir mani rūpju punkti. Laba motivācija, saņemties, lai pierādītu abu elementu – aktīva dzīvesveida un kosmētikas labvēlīgo iedarbību, ko nekad agrāk neesmu mēģinājusi! Otrkārt, neskatoties uz to, ka man ir 29 gadi, mana āda jau tagad ir zaudējusi elastību un jaunības tvirtumu, vienkārši, iedzimti gēni! Protams, nenoliegšu, mans augums nekad agrāk nav bijis slaids, plūstošām, vienmērīgām līnijām, taču, pirms septiņiem gadiem, gaidot bērniņu, auguma aprises strauji pieauga, kā rezultātā, pieņēmos svarā, bet, pēc bērniņa piedzimšanas, tālajā 2002.gadā, jaunības skurbulī, strauji novājēju, kas neizbēgami, ja tā var izteikties, bija nāves spriedums manam augumam, ko aptvēru daudz par vēlu. Neizbēgami, tās tagad ir liekās ādas krokas nebeidzamiem zemādas slāņa plīsumiem un celulīta sveicieniem gurnu daļā, kas ikdienā viltīgi slēpju aiz apģērba. Mani māc šaubas, vai šeit bez efektīviem palīglīdzekļiem, būs kas līdzams, tādējādi, labprāt, izmēģinātu dabas spēka un zinātnes sasnieguma efektīvo kombināciju! Treškārt, man ir sēdošs darbs, kas neizbēgami arī ir negatīvi ietekmējis manas auguma aprises. Taču, darbs man patīk, kas ir atbildīgs un darbietilpīgs, esmu tiesību aizsardzības iestādes darbiniece, un tādējādi, kā savā ikdienas darbā, veicot tiešos darbā pienākumus, tikai citā frontē, esmu gatava cīnīties  sava ķermeņa traucējošo blakusparādību – celulītu! Ceturtkārt, atzīstos, esmu grēkojusi un nekad šādus līdzekļus neesmu iegādājusies, jo esmu uzskatījusi, ka tas ir lieks naudas tēriņš un reklāmas triks! Mani līdz šim neviens šāda veida kosmētikas izstrādājums nav uzrunājis, taču, pašreiz jūtu, ka esmu gatava inovatīvām pārmaiņām – lauzt savu stereotipu par šādiem kosmētikas līdzekļiem.”

Reklāma
Reklāma

PĒC: „Krēma lietošana ir neiztrūkstoša izdevušās dienas sastāvdaļa! Arī smarža man vairs nešķiet par spēcīgu un āda daudz labāk pieņem šo krēmu! Esmu priecīga, ka pēc pirmās krēma lietošanas nedēļas neizdarīju pārsteidzīgus secinājumus! Bez tam jau jūtu, ka rezultāti arī neizpaliks, bet par tiem, domāju, ka nākošajā reizē! Bez kaut kādiem izskaistinājumiem vai ārējas lišķības – man tiešām šis krēms patīk un es pat apsveru to iegādāties, kamēr vēl tik pievilcīga cena!"


Lita Kovaļonoka (34 gadi) PIRMS: „Tuvojas pavasaris, un tādēļ gribētos ne tikai atbrīvoties no kāda ziemā uzaudzēta lieka kilograma, bet uzlabot organismu, tai skaitā atjaunot ādu, kas bez saules tāda panīkusi. Strādāju sēdošu darbu birojā, vienīgās ikdienas sportiskās aktivitātes ir mājas-sabiedriskais transports-darbs-sabiedriskais transports-veikals-mājas. Mani mēri: svars – 75.1 kg, centimetri viduklim – 78 un dibenam – 102 (ja atradu pareizo vietu ko mērīt.”

PĒC: „Pateicoties šim skaistajam maratonam un eksperimentam tā ietvaros, esmu zaudējusi veselus 5 cm katras kājas augštilbos, gurnos 2 cm, viduklī 3 cm! Esmu sajūsmā par šo izdevību iepazīt pasakaino krēmu. Liels paldies Pils aptiekai!"


Inga Smelte PIRMS: „Svars: 78 kg. Vidukļa apkārtmērs: 88 cm. Gurnu apkārtmērs: 114 cm. Eksperimentā vēlos piedalīties, jo ļoti gribētos kādreiz aiziet uz pludmali bez lakata ap gurniem. Augšstilbi vienmēr man bijušas visproblemātiskākās vietas ar ko esmu cīnījusies bez īpašiem rezultātiem, tāpēc biju priecīga ieraugot šo akciju, ka būtu iespēja pamēģināt vēl ko jaunu.”

PĒC: „Man tik labi, kā citām meitenēm nebija gājis, bet nedaudz no cisku apkārtmēra dabūju nost, t.i. -2.cm. no katras kājas, viduklis gan palika nemainīgs. Krēma smarža man tomēr likās nedaudz par intensīvu, lai arī rezultāti tam bija manāmi. Paldies par šādu iespēju izmēģināt šo krēmu.”


Inguna Almbauere (43 gadi) PIRMS: „Esmu sabiedrisko attiecību speciāliste, tulkotāja, redaktore. Šobrīd visvairāk sanāk darboties ar garīga satura literatūru, tādējādi esmu atradusi daudzas sev svarīgas atziņas, arī par cilvēka fizisko ķermeni. Manējais šobrīd ir apmēram 178 cm garš un 131 kg smags, 122 cm viduklī, gurnos – 139 cm. Pavasara pirmajā dienā, 21. martā, bija mana 43.dzimšanas diena. Pavasarīgi draudzīgā meiteņu pulciņā gatavojām skaistus dekupāžas puķu podiņus un priecājāmies par dzīvi. Sarunas, protams, bija sievišķīgas, arī par iedarbīgiem vai neiedarbīgiem kosmētikas līdzekļiem. Es ar vislielāko interesi izmēģinātu Jūsu piedāvāto produktu, lai pēc tam draudzeņu bariņam pastāstītu par tā iedarbību. Varbūt būtu labs iemesls palielīties?”

PĒC: „Noslēdzoties maratonam, vēlos vēlreiz pateikt lielu paldies Pils aptiekai par labo iespēju izmēģināt un novērtēt labu produktu. Jāteic, ka tas nudien ir produkts, kas piemērots mūsdienu sievietei – ērti un viegli lietojams, ātri uzklājams, ar neuzkrītošu aromātu, tas nesmērē apģērbu u.tt. Par rezultātu – āda gludāka, patīkamāka. Centimetrus nemērīju, bet gan man, gan vīram, kam bija uzdevums vērot izmaiņas, šķiet, ka kājas izskatās labāk. Ar pilnu pārliecību varu ieteikt citiem, emsu nolēmusi iegādāt arī sev turpmākai lietošanai. Maratona laikā un mazliet pirms un pēc tā esmu zaudējusi ap 10 kg. Ādas labsajūtas un izskata uzlabošanā noteikti liela loma bija un būs šim pretcelulīta krēmam. Esmu noticējusi, ka krēms var palīdzēt cīņā ar šo nepatīkamo parādību. Lai veicas visiem!”


Iepazīstieties ar krēmu: www.pilsaptieka.lv