Igaunijas provinci šokē skolotājas un skolnieka romāns

Portāls ww.kasjauns.lv ziņo, ka Igaunijas bulvārprese sacēlusi ažiotāžu ap kādu notikumu vārdā nenosauktā pilsētiņā valsts dienvidos - vietējās skolas matemātikas skolotāja aizgājusi no vīra pie 16 gadus veca skolnieka, vēsta "Postimees Online".

Attēlā redzamā modele nav raksta varone.

FOTO: Rūta Ķiploka, fotohromija@inbox.lv

Attēlā redzamā modele nav raksta varone.

Kā raksta igauņu tabloīds "Õhtuleht", skolotājai ir 27 gadi un, ņemot vērā viņas modeles augumu, nav brīnums, ka pusaudži uz viņu lūkojas kā uz iekāres objektu.
Baumas ārkārtīgi satraukušas skolas direktoru, kas no skolotājas bijušā vīra saņēmis vēstuli, kurā viņš apliecina, ka cilvēku runas ir patiesas. Tomēr, kad direktors izsauca skolotāju uz sarunu, viņam tā arī neizdevās noskaidrot, vai viņai patiešām ir romantiskas attiecības ar savu skolēnu. Kāda no sievietes kolēģēm ar nožēlu atzina, ka viņi dzīvo mazā pilsētiņā un baumas ir patiesas, tomēr norādīja, ka labāk tam nepievērst lielu uzmanību, lai viss lēnām nokārtojas pats un aizmirstas.

Pamazām laulāto attiecības kļuva sliktākas, un kādā no kārtējiem strīdiem sieva atzinās, ka atradusi citu.

Tomēr skolotājas pamestais vīrs nav spējis piedot laulenei nodarījumu, tāpēc aizvien raksta vēstules laikrakstam, stāstot par sievas sānsoļiem. "Viņa man meloja ļoti ilgu laiku," bulvārpreses izdevums "Õhtuleht" citē piekrāptā vīra vārdus. Pēc viņa vārdiem, sākumā, kad viņa sieva devās strādāt uz citu pilsētu, viņa regulāri brauca mājās brīvdienās, lai apciemotu savu bērnu, taču vēlāk viņas apciemojumi kļuva arvien retāki. Pamazām laulāto attiecības kļuva sliktākas, un kādā no kārtējiem strīdiem sieva atzinās, ka atradusi citu. Vēlāk viņš uzzinājis, ka ziemā viņa sieva pat pārcēlusies pie sava gados jaunā mīļākā vecākiem, jo viņas dzīvoklī bijis pārāk auksts.

Reklāma
Reklāma