izvēlies savu dūlu: Dace Miezīte

Tu gaidi bērniņu? Apsveicu! Būšu priecīga būt Tev līdzās šajā īpašajā laikā, palīdzot to izjust un izbaudīt no visas sirds.
Gaidību laikā jūs augat abi. Tavs bērniņš — no sēkliņas izaug par augli un kā ābols rudenī briest patstāvīgas dzīves uzsākšanai. Tu — audz kā miesīgi, tā garīgi, pamazām sagatavojoties kļūt par māti. Liekot lietā savu pieredzi un zināšanas, atbalstīšu Tevi šajā izaugsmē.

FOTO: no personīgā arhīva

Palīdzēšu Tev realizēt Tavas vēlmes un vajadzības, kas saistītas ar bērniņa nākšanu pasaulē. Ticu, ka tās ir ļoti svarīgas un īpašas, tāpat kā īpaša un neatkārtojama esi Tu.
Radības var kļūt kā par skaistāko, tā briesmīgāko notikumu sievietes mūžā. Man rūp, lai dzemdības — garas vai īsas, smagas vai vieglas — paliktu Tavās atmiņās kā brīnumains notikums, lai pēc tām Tu justos piepildīta un ar labi padarīta darba sajūtu. Man rūp, lai Tu un Mazais Cilvēks būtu veseli un laimīgi. Tāpēc palīdzēšu Tev radībām rūpīgi sagatavoties. Ticu, ka bērna dzimšanas brīdis ir gana svēts un svarīgs, lai tam veltītu visu iespējamo mīlestības darbu. Lai Tu varētu radības sagaidīt mierīgu prātu un drošu sirdi, lūkošu palīdzēt Tev rast atbildes uz jautājumiem, kliedēt satraukumu un bažas. Vēlos, lai Tevī ienāk miers un prieks.      
Mana pieredze. Esmu mamma trim bērniem. Abi vecākie, kuru vecuma starpība ir nedaudz vairāk kā gads, dzimuši slimnīcā, pastarītis — mājās. Esmu beigusi LU Bioloģijas fakultāti, taču nu jau deviņus gadus Dzīves skolā mani kopīgiem spēkiem māca bērni. Viņi, mani lielākie Skolotāji, ne reizi vien ievirzījuši manu dzīvi jaunās sliedēs. Pateicoties viņiem, esmu radusi bezgalīgu ticību un mīlestību. Pateicoties viņiem, esmu iemācījusies, ka katrs no mums ir citāds un atbildīgs vienīgi par savu rīcību, neatkarīgi no tā, ko apgalvo citi. Kopā ar viņiem cenšos šo dzīvi nodzīvot pēc iespējas labāk.
Esmu liela optimiste un no visas sirds ticu, ka viss, kas notiek, notiek uz labu.


Tālrunis 29843443, e-pasts dace_miezite@inbox.lv, dzīvoju Ogrē

Visu dūlu sarakstu skati šeit!

Reklāma
Reklāma