Sākām dzīvot kopā nedēļu pēc iepazīšanās

Ar lepnumu varēšu stāstīt meitai mammas un tēta iepazīšanās stāstu. Cik skaisti viņš mani aplidoja...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tas notika nejauši, bet ļoti skaisti... Viņš mani ieraudzīja, es viņam iepatikos un viņš nolēma par jebkuru cenu mani savaldzināt. Viņam TAS IZDEVĀS!!!! Visjaukākais, ka viņš bija tik neatlaidīgs, un, tas man patika, jo jutos tik īpaša!

"Krista, zinu, ka tas ir nedomājami stulbi un traki... Bet nevaru bez tevis iztikt... Liekas, ka pazīstu tevi jau gadiem un vēlos tevi satikt katru dienu un būt ar tevi kopā katru minūti. Jānis."

Stāsts sākās ar to, ka viņš mani pēc drauga lūguma vienkārši aizveda līdz kojām (tolaik man bija 15 gadi), tad arī pirmoreiz satikāmies. Sākotnēji es viņam nepievērsu īpašu uzmanību , lai gan novērtēju, ka puisis ir skaists un galants. Pēc dažām dienām satiku viņu pilsētā. Vārds pa vārdam līdz sarunājām nākamo tikšanos. Domāju, hmmm, tik tiešām jauks puisis, ne tāds kā visi... Un tā tiešām izrādījās taisnība, ka viņš nav tāds kā visi. Mūsu pirmais randiņš bija ar šampanieti un vīnogām (it kā nekas īpašs, bet man tas likās tik jauki...:)) Aizbraucot uz kojām, jau pēc stundas saņēmu īsziņu ( PĒC STUNDAS !!! ) ar tekstu: "Krista, zinu, ka tas ir nedomājami stulbi un traki... Bet nevaru bez tevis iztikt... Liekas, ka pazīstu tevi jau gadiem un vēlos tevi satikt katru dienu un būt ar tevi kopā katru minūti. Jānis."
Hmmm... Nu neko, rakstīju atpakaļ: "Neuztraucies par to,  ka esi stulbs un traks, esmu tieši tāda pati! Arī man šķiet, ka pazīstu tevi jau gadiem, bet problēma ir tāda, ja vēlies mani satikt katru dienu un redzēt katru minūti, tad jau mums būtu jādzīvo kopā, lai tas būtu iespējams. Krista"
Saņēmu tūlītēju atbildi: "Rīt būšu tev pakaļ, gaidi! :)”

Reklāma
Reklāma

Neuztraucies par to,  ka esi stulbs un traks, esmu tieši tāda pati!


Un tā mēs sākām dzīvot kopā nedēļu pēc iepazīšanās. Sākumā dzīvojām mazā dzīvoklītī, pēc tam pie vecākiem un tad mūsu mīlestībai klāt nāca vēl viens "papildinājums" – MEITIŅA! Sākām dzīvot paši savā mājā ar saviem kaķiem un suņiem! He, he, he! :)

Tagad svinēsim savu 8. gadadienu un meitiņai jau ir 5 gadiņi!

Tāds ir mūsu iepazīšanās stāsts, ko varēšu stāstīt mūsu bērniem!:)

Ar cieņu, Krista