"Aklo kāzu" pāris izšķīries

Šķietami saderīgais un no sirds laimīgais pāris, kurš izveidojās LNT šovā „Aklās kāzas”, pavadīja šovā iegūto medus mēnesi Kanāriju salās, bet nu pēkšņi pārvilcis svītru attiecībām, vēsta portāls www.kasjauns.lv

Foto no  izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Alise Rozenbaha un Oskars Cukānovs no siltajām zemēm marta beigās atgriezās patiesi laimīgi. Likās, ka jūtas ir ilglaicīgas un abi tiešām atraduši sirds otrās pusītes. Alise toreiz stāstīja, ka ceļojums tikai nostiprinājis abu romantiskās attiecības, kādas jauniešiem jau radās šova laikā kameru priekšā.

Izdzīvo pasaku
Pēc avantūras, apprecoties visas Latvijas priekšā, daudzi skatītāji ar interesi sekoja līdzi, kā abiem jauniešiem izdosies izveidot attiecības un vai tiešām televīzijas spēle var radīt jaunu ģimeni. Bet Oskars un Alise pa to laiku tiešām, šķiet, izdzīvoja paši savu pasaku. Starp viņiem, kā viņi paši stāstīja, uzplaukušas īstas un patiesas jūtas, kuras šova dāvinātais „medusmēnesis” Kanāriju salās tikai bija pastiprinājis. „Jau šova laikā mums nešaubīgi radās simpātijas, bet uzreiz pēc tam bijām aizņemti darbos un nebija laika vienam otru tuvāk iepazīt,” stāsta Alise. Savukārt ceļojumā abi atraduši kopīgu valodu, un Alise Oskaru mīļi sauca par vīru un atzina, ka viņai viņš ir ļoti mīļš. Lai arī zināms, ka šovā kāzas juridiski nav īstas, Alisi tas nesatrauca: „Svarīgi ir, kā to nostāda un kā cilvēks jūtas – mēs esam precējušies, un Oskars ir mans vīrs.”

Pēc ceļojuma Alise pastāstīja, ka Oskaram ir komandētāja daba, bet viņu tas tieši piesaistot: „Oskars tikai pasaka – kur un kad man ir jābūt, bet man atliek tikai ierasties.”

Miglas dēļ aizkavē lidmašīnu
Pēc ceļojuma Alise pastāstīja, ka Oskaram ir komandētāja daba, bet viņu tas tieši piesaistot: „Oskars tikai pasaka – kur un kad man ir jābūt, bet man atliek tikai ierasties.” Puisis pavisam noteikti viņai esot bijis īstais līdzbraucējs, uz kuru varējusi paļauties jebkurā situācijā. Oskars gan noīrējis mašīnu, gan izvadājis pa salas skaistākajām vietām. Abi kārtīgi izdejojušies Kanāriju salas klubos un baudījuši viesnīcas piedāvātos šovus. Par siltajām septiņām pavadītajām dienām viņiem saglabājušās tikai pozitīvas emocijas un atmiņas. „Abi vēlamies, lai mūsu ikdiena līdzinātos šim laikam, ko pavadījām saulainajā un bezrūpīgajā Tenerifē. Tur pat pašiem gulta nebija jāklāj, un mūs visu dienu cienāja ar vietējiem augļiem, dārzeņiem, vīnu un citiem labumiem,” stāsta Oskars. „Tā vien likās, ka pati „El Teide” mūs sveicināja katru dienu, sūtot sveicienus caur palmu zariem un okeāna viļņiem. Tādu dzīvi droši vien vēlētos jebkurš!” Laiks visu nedēļu esot bijis pasakaini labs, vienīgi pēdējā dienā gaisa temperatūra sasniegusi gandrīz 40 grādus, kādēļ radusies bieza migla, un lidmašīnas reiss uz Latviju aizkavējies par trīs stundām. Tomēr dabas stihija pārvarēta, un pāris laimīgi nokļuvis atpakaļ Rīgā.


Iepazīsties – mana ģimene!
Vēl ceļojuma iespaidā Alise atklāti stāstīja, ka dzīvojot kā sapnī, tāpēc par reālām lietām – kā, piemēram, par īstām kāzām Latvijas likumdošanas un Dieva priekšā, abi vēl nedomājot. Arī par to, vai pāris jau dzīvo kopā, Alise bija noslēpumaina: „Tas lai paliek pie mums...” Viņa arī atklāja, ka Oskars jau ir iepazinies ar viņas ģimeni, bet viņa savukārt iepazinusies ar Oskara ģimeni. „Mēs visiem patīkam,” viņa priecīgi stāstīja. Arī Lieldienas jaunlaulātie plānoja pavadīt kopīgi, jo, viņasprāt, vīrs un sieva nevienus svētkus nedrīkst svinēt atsevišķi. Drīz gan abiem stāvēja priekšā kāds pārbaudījums. Oskaram aprīļa vidū bija jādodas strādāt uz Čikāgu Amerikā, bet, tā kā Alise patreiz maģistratūrā studē augstskolā „Turība”, tad līdzi vīram doties viņa nevarēja. „Oskars Latvijā atgriezīsies uz neilgu laiku vasaras sākumā, tad arī varēšu aizbraukt uz viņa mājām Čikāgā,” cer Alise.

Arī Lieldienas jaunlaulātie plānoja pavadīt kopīgi, jo, viņasprāt, vīrs un sieva nevienus svētkus nedrīkst svinēt atsevišķi.

Pasaka bez laimīgām beigām
Kad kasjauns.lv vēlājās uzzināt, kā tad abi ir tikuši galā ar pārbaudījumu būt šķirtiem, telefonsarunā ar Alisi atklājās kas negaidīts. Ja pirms tam meitene bija laipna un izklausījās tiešām iemīlējusies, tad tagad viņas balss bija vēsa un atturīga. „Tur vairs nekas nav un nebūs! Nekādu informāciju es nevēlos sniegt – tas pavisam noteikti vairs nav aktuāli!” viņa noskaldīja, un ar to mūsu sarunu arī beidza.

Reklāma
Reklāma


Dzīvē tā notiek – attiecības izveidojas un tad tik pat ātri pajūk. Kādi ir šī pāra šķiršanās iemesli, mēs varam tikai minēt. Vai Oskaram dodoties uz ASV, jūtas pagaisa, ņemot vērā teicienu „prom no acīm – ārā no sirds”? Bet viens ir skaidrs – tas tikai vēlreiz apliecina jau pirms tam konstatēto faktu -  iepazīšanās šova vēsturē tā arī nav atrodams neviens pāris, kas pēc jāvārda teikšanas televīzijas tiešajā ēterā būtu palicis kopā ilgāk par pāris mēnešiem. Diemžēl arī Alises un Oskara pasaka šoreiz nav ar laimīgām beigām...

 

OSKARA UN ALISES IEPAZĪŠANĀS STĀSTU BILDĒS SKATIES ŠEIT!