Vai, uzsākot biznesu, doties pie astrologa?

„Esmu sadūšojusies uzsākt savu biznesiņu. Tas ilgi lolots un auklēts, un, protams, ļoti gribas, lai izdotos. Zinu, ka daudzi pirms biznesa palaišanas dodas pie astrologa — prasa, kad reģistrēt uzņēmumu, no kādiem burtiem veidot nosaukumu, kad reklamēties un ko tik vēl ne. Vai ir vērts iet uz šādu konsultāciju un ko tieši būtu vēlams noskaidrot?” jautā kāda mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma. Atbild sertificēta astroloģe Anita Zīle.

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

„Lai bizness izdotos, svarīgi ir vairāki faktori, piemēram, cik izvēlētā biznesa joma šobrīd ir pieprasīta, cik kompetenta ir uzņēmuma komanda u.c. Tas jaunajam uzņēmējam ir rūpīgi jāizvērtē. Gluži tāpat es ieteiktu izvērtēt arī dienu un laiku, kad biznesu uzsākt. Reizēm mēs sakām — šis cilvēks ir dzimis zem laimīgas zvaigznes! Viss viņam iet no rokas, veiksmīgi izdodas izlīferēt pat sarežģītās situācijās. Tieši tāpat zem laimīgas zvaigznes var „piedzimt” arī uzņēmums. Izvēloties datumu, var izvērtēt un ietekmēt dažādas lietas, piemēram, lai uzņēmumam veidotos pozitīvs tēls, veiktos naudas darījumi utt.

Zem laimīgas zvaigznes var „piedzimt” arī uzņēmums. Izvēloties datumu, var izvērtēt un ietekmēt dažādas lietas, piemēram, lai uzņēmumam veidotos pozitīvs tēls, veiktos naudas darījumi.

Reklāma
Reklāma

Kāpēc gan neizmantot izdevību veidot savu biznesu perspektīvu — ar attīstību un peļņu? Tieši šajā jautājumā palīdz Elektīvā astroloģija, kas dod iespēju izvēlēties pareizo laiku firmas reģistrācijai, prezentācijai un reklāmai. Biznesa konsultācijā pie astrologa tiek izvērtēts Mēness fāzes stāvoklis un  pareizās Zodiaka zīmes akcents attiecīgajai biznesa sfērai.

Astroloģiski ir iespējams izvērtēt vispiemērotāko laiku jebkādas lietas uzsākšanai — laulības slēgšanai, pirkšanas-pārdošanas darījumiem, jebkuru veidu līgumu slēgšanai, īpašuma iegādei, ceļojumiem, pārrunām, tieslietām utt. Jebkura jūsu dzīvē svarīga pasākuma uzsākšanai var palīdzēt Elektīvā astroloģija. Izmantojiet to!

Tomēr, ja uzsākat biznesu, ir šāds nosacījums — Natālajā dzimšanas kartē jābūt ''solījumam", ka spējat būt "biznesa cilvēks". Bez šī solījuma nelīdzēs Elektīvās astroloģijas ieteiktais laiks, kaut gan.... palīdzēs, ja savam uzņēmumam piesaistīsit pareizos cilvēkus, kuriem ar jums ir labvēlīga saderība, ko nosaka Kompozīta karte, bet tas jau ir nākošais prognozēšanas solis...


Atbildēja: Anita Zīle, sertificēta astroloģe.