Kopdzīve bez orgasma. Dzīvesstāsti

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Pēc vairāku gadu kopā būšanas sieviete aizvien mīlējoties neizjūt orgasmu. Ko darīt? Varbūt ir laiks sānsolim? — pēc padoma Foruma Slepenajās sarunās jautā kāda sieviete.

Modele attēlā nav raksta varone.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Modele attēlā nav raksta varone.

Ar puisi draudzējos jau gandrīz četruss gadus, viņš ir mans pirmais, es viņu mīlu, gribu būt ar viņu kopā, bet visa problēma ir seksā... Pa visiem šiem četriem gadiem esmu tikai divas reizes izjutusi orgasmu. Viss tiek darīts manā  labā, viss, kas patīk man un cenšamies, lai beidzot man būtu labi, bet rezultāta nekāda.

Paklausoties, ko stāsta draudzenes — ka viņām orgasms ir praktiski katru reizi —, laikam pat parādās neliela greizsirdība. Un dusmas.

Reklāma
Reklāma


Man tā ir jau apnicis, un gribas beidzot ko just un būt apmierinātai. Paklausoties, ko stāsta draudzenes — ka viņām orgasms ir praktiski katru reizi —, laikam pat parādās neliela greizsirdība. Un dusmas.

Man jau nāk galvā visādas domas par šķiršanos, jo gultā gribas ko vairāk. Gribas arī savu ģimeni, bet negribas dzīvot ilgus gadus, nezinot, kas īsti ir sekss, jo domāju, ka arī tas dzīvē ir ļoti svarīgi un nepieciešami.

Baidos par to, lai ar kādu neaizraujos un „noiet pa kreisi” ar kādu citu... Es mīlu savu draugu, bet jūtu to, ka mani sāk piesaistīt arī citi — nevis doma par būšanu kopa ar viņiem, bet vienkārši pārgulēt. Un tas man neliek mieru!

Varbūt kādai ir bijusi līdzīga situācija un atradāt izeju no tās, un varat ar mani padalīties.

P.S. Ar izmēriem viss kārtībā.

Diskusiju atbildēs un ieteikumos ne viena vien sieviete teic, ka arī viņām orgasma izpalikšana bijusi problēma vairākus gadus. Tomēr risinājums ir rasts!

•    Man orgasma nebiji gadus četrus. Bet, kad iepazinos ar savu vīru, man orgasms bija patstāvīgi.. Un joprojām ir! Starpība starp mau vīru un pārējiem bija tāda, ka iepriekšējās nebija nopietnas attiecības.
•    Kāpt nav vērts. Nekur nav teikts, ka tev būs orgasms ar citu. Lai orgasmu sasniegu, vajag mīlēties rgulāri un pirms tam pamēģini pilnībā atslābināties.
•    Man, piemēram, lielais O atnāca tikai ar gadiem un pirmo grūtniecību, līdz tam — bija labi, pat ļoti labi, bet, ja godīgi, tā īsti nesapratu, par tiem uh un ah, ko citas stāstīja,  kad visa pasaule aizplūst un TAS nāk no pašām iekšām:). Tikai, draņķīgi, ka tas lielā O periods nebija ilgs — līdz ar dzemdībām atkal ir grūtāk to stadiju noķert, bet ik pa laikam izdodas.
•    Jo apsēstāka ar to orgasma dabūšanu būsi, jo vairāk neveiksies. Tas viss ir tikai tavā galviņā. Un jo vairāk  domāsi, ka no cita to tu dabūsi, jo mazāk  savs vīrietis pašai patiks un līdz ar to arī orgasma iespējas arvien mazināsies.

CITUS IETEIKUMUS UN PIEREDZES LASI FORUMĀ ŠEIT!

IZLASI ARĪ SPECIĀLISTU VIEDOKLI:
22 gadi, bet nav orgasma
Kā sievietei sasniegt orgasmu