Ance Krauze: Mani precēs, ja gadu nekašķēšos

Pēc otrās meitiņas piedzimšanas Ance Krauze atkal atgriezusies uz skatuves. Pati gluži apmulsusi no tā, cik veiksmīgi sakārtojusies viņas dzīve. Žurnāla Marta jaunajā numurā Ance atklāj, ka par kāzām gan nekas vēl nav zināms, "Mani precēs, ja gadu nekašķēšos."

Ance ar dzīvesbiedru Valdi, foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ance ar dzīvesbiedru Valdi, foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva

Tu gribētu dziedāt vairāk?
Pašlaik ir arī piedāvājumi, no kuriem atsakos. Man ir divi mazi bērni, nevaru iesaistīties visur.

Tev ir citas vērtības?
Ne tikai tāpēc. Redz, man ir tāda īsta ģimenes. Draugs, bērnu tēvs, galu galā strādā, un viņš ir galvenais naudas pelnītājs. Ja es būtu viena ar diviem bērniem, droši vien tāpat skrietu un rautos arī "par piecīti". Ņemtu visus darbus. Bet, ja man tagad ir tāda iespēja, tad daru tikai tik daudz, lai man pašai par to ir prieks.

Bet tu pati saki - citi brīnās, ka jūs pat uz savām lauku mājām Pāvilostā braucat katrs ar savu mašīnu.
Droši vien tikpat dīvaini ir dzirdēt, ka vīrs aizbrauc uz siltajām zemēm atpūsties ar meitu un manu māsu (smejas). Bet man tas pat ļoti patīk, ka mēs tā baigi kopā nerīvējamies. Mums abiem patīk ieņemt līdera pozīcijas un otru koriģēt pēc savas stabules. Un, protams, ka abiem šķiet - taisnība ir tieši man. Tāpēc asākas vārdu pārmaiņas ir normāla parādība. Ja mēs katru mīļu brīdi būtu kopā, to nevarētu izturēt ne viņš, ne es. Tāpēc mums ir labas attiecības. Arī rutīna neveidojas. Bet ar to braukšanu ir tā, ka man patīk, ja varu mierīgi savā nodabā izdomāt, kādas mantas jāņem līdzi, salikt visu nepieciešamo somās, saģērbt bērnus un braukt tad, kad esmu gatava. Turklāt Valdis dažkārt mēdz pie mums atbraukt un tad atkal aizbraukt, jo viņam ir savas darīšanas. Tajā visā nav nekā tāda (smejas). Lai gan pati braukšana man īpaši nepatīk. Man vajag, lai vēl kāds ir blakus un ir, ar ko parunāties. Turklāt braukt ar diviem bērniem ir īsta epopeja. Ja kādreiz uz Alsungu aizbraucu divās stundās, tad tagad jārēķinās ar trim, četrām, jo pa ceļam viskautkas var atgadīties – vienam ir slikti, otram gribas ēst, tad vienam gribas to, otram – atkal to. Tāds karuselis, bet tik mīļš.

 Visu interviju ar Anci Krauzi lasi šīs nedēļas žurnālā Marta.
Vēl Martā lasi:


    * Ekskluzīva diēta pēc Lieldienām
    * Arta Dvarionas laiskā svētdienas omlete
    * Mēneša horoskops. Aprīlī piepildās visas vēlmes!
    * Ko darīt? Viņš sevi mīl vairāk nekā mani
    * Traģisks stāsts: Ārsti ļāva manam bērnam nomirt

Reklāma
Reklāma