Skolēniem iespēja laimēt braucienu uz Pasaules čempionātu hokejā

Ja tev ir bērns vecumā no sešiem līdz 16 gadiem un viņš fano par hokeju, mudini viņu piedalīties Latvijas Hokeja federācijas rīkotā konkursā par labākā hokeja fana titulu!

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Trīs labāko darbu autori kopā ar vienu no vecākiem vai citu pilngadīgu pavadoni, iegūs pilnībā apmaksātu braucienu, uzturēšanos un iespēju vērot klātienē Pasaules čempionātā hokejā Latvijas un Šveices valstsvienību spēli, kas notiks šā gada 8. maijā Manheimā, Vācijā.

Lai piedalītos konkursā, dalībniekiem līdz 15. aprīlim jāiesūta zīmēts, filmēts vai rakstveidā aprakstīts savs fanošanas veids, izpildot pēc izvēles vienu no konkursa radošajiem uzdevumiem. Darbus pēc izvēles var sagatavot rakstveidā, vizuāli vai nofilmējot.  

Konkursam sagatavotais darbs ir jānosūta līdz 15. aprīlim pa pastu uz adresi: Henkel Latvija, Ropažu iela 10, Rīga, LV-1039, vai pa e-pastu uz adresi: airport@airport.lv, vai arī lejupielādējot savu darbu konkursa mājas lapā: www.lhf.lv/persil.    
 

Konkursa rezultāti tiks paziņoti līdz 20. aprīlim, tos publicējot konkursa mājas lapā: www.lhf.lv/persil, kā arī informējot konkursa uzvarētājus personīgi. Vairāk informācijas par konkursa darbu vērtēšanas komisiju, kritērijiem darbu vērtēšanā un konkursa veicināšanas balvām var iegūt mājas lapā: www.lhf.lv/persil. 

Reklāma
Reklāma

Uzvarētāju apbalvošana notiks 29. aprīlī Arēnā Rīga Latvijas un Baltkrievijas valstsvienības pārbaudes spēles laikā. Papildus pieci konkursa uzvarētāji, Latvijas Hokeja federācijas favorīti, saņems biļetes uz Latvijas un Baltkrievijas valstsvienību pārbaudes spēli.

„Pēc uzvaras konkursā kļuvu par hokejistu,” stāsta Rihards Norvaišs (9 gadi), 2009. gada „labākais fans”. Savukārt viņa tēvs piebilst, ka dēls ne tikai kļuvis kaislīgs lielā hokeja līdzjutējs un sportists, bet sports arī veidojis viņā atbildīgāku un nopietnāku attieksmi pret ikdienas pienākumiem un lielāku mērķu sasniegšanu.  

Konkursu atbalsta Henkel Latvija.