SMScredit.lv turpina izsniegt kredītus bez maksas

Novērtējot klientu izrādīto uzticību, SMScredit.lv līdz 31.martam pagarina akciju, kuras laikā pirmo kredītu iespējams saņemt bez maksas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pirmais kredīts BEZ MAKSAS - 0% ! Atdod tik cik aizņēmies !

Akcija tika uzsākta pērnā gada 9.novembrī un turpinājās līdz 31.janvārim. Tās laikā,  jauno kredītu (kredīts jaunajiem klientiem) skaits pieauga par 95 %  salīdzinot ar laika periodu pirms šīs akcijas. No akcijas laikā izsniegto kredītu skaita 50% bija jaunie kredīti.

Ņemot vērā cilvēku lielo interesi par iespēju saņemt pirmo kredītu bez komisijas maksas un labiem kredītu atdošanas rezultātiem, SMScredit.lv ir izlēmis turpināt akciju „Pirmais Kredīts bez maksas! Atdod tik, cik aizņēmies!”, kā arī, klientu ērtībai, pagarināt darba laiku. Tagad kredītam iespējams pieteiktiem no plkst. 7.30 līdz 23.00.

Alberts Pole, SMScredit.lv valdes priekšsēdētājs: „Esam gandarīti par akcijas rezultātiem. Pieaugošais jauno kredītu skaits un labie kredītu atdošanas rādītāji liecina par to, ka cilvēki kļūst ekonomiski aktīvāki, kas ir viens no galvenajiem priekšnoteikumiem valsts ekonomikas atveseļošanai. Esam arī novērojuši cilvēku interesi par kredītiem ar atdošanas termiņu nedēļa vai divas, kā arī mazajiem, 25 latu kredītiem. Tāpēc varam runāt par to, ka cilvēki rūpīgi pārdomā kredīta nepieciešamību un savas iespējas to atdot, varam sākt runāt par atbildīgu aizņemšanos. Tiek rūpīgi izvērtēts, cik daudz naudas būs nepieciešams vai cik pietrūkst konkrētam pirkumam, un ņemta attiecīgā summa. Tāpēc arī nav problēmu ar aizņēmuma atdošanu.”

Lielākā daļa jeb 85% no akcijas laikā izsniegtajiem jaunajiem kredītiem tika ņemti uz mēnesi un dominējošā summa, kuru pieprasīja 70% kredītņēmēju  bija 100 latu, kas joprojām ir populārākā aizņēmuma summa, ko cilvēki aizņemas.  Tāpat pieauga arī pieprasījums pēc 50 latu liela kredīta. Interesanti, ka akcijas laikā būtiski pieauga arī sieviešu īpatsvars, kas iepriekš netika novērots.

Reklāma
Reklāma

Vislielākā aktivitāte akcijas laikā bija Rīgā, taču pieaugoša interese par SMScredit.lv piedāvājumu bija arī Latvijas lielajās pilsētās un novados. Akcijas laikā  Rīgā tika paņemti 34%, savukārt lielajās pilsētās (Valmiera, Daugavpils, Liepāja, Ventspils, Jūrmala, Jelgava, Rēzekne, Jēkabpils un Bauska) 21% no visiem jaunajiem kredītiem. 45% no tiem tika izsniegti iedzīvotājiem Latvijas novados.

Par SMScredit.lv

SMScredit.lv ir līderis Latvijas īstermiņa kredītu nozarē ar 60 000 klientu. Uzņēmums darbojas no 2008.gada aprīļa. SMScredit.lv īstermiņa kredītam pieteikties iespējams jebkurā nedēļas dienā, nosūtot īsziņu, zvanot uz klientu apkalpošanas centru vai nosūtot pieprasījumu no sava lietotāja profila. Pieteikums tiks izskatīts un lēmums par kredīta piešķiršanu pieņemts dažu minūšu laikā.

Pirmais kredīts BEZ MAKSAS - 0% ! Atdod tik cik aizņēmies !