Daba manai veselībai

Ar ko Tev saistās ziemas pāreja uz pavasari? Mjā, ar nogurumu... Pirms vairākiem simtiem gadu dakteri, nespēdami saviem augstdzimušajiem pacientiem noteikt nevienu citu kaiti, secināja — nogurums. Diemžēl arī mūsdienās tas ir biežs un uzstājīgs pavadonis. Turklāt straujais dzīves ritms neļauj mums būt nogurušiem, jo šķiet — ja kaut mirkli apstāsies, kāds cits jau aizsteigsies priekšā. Kā autosacīkstēs. Galvenais — neatslābt!...

Foto: Euroaptieka

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: "Euroaptieka"

Euroaptieka aicina — satiksimies aptiekā! Izvēloties, ko iegādāties, esi gudrs — šaubies, apšaubi un meklē! Esi apdomīgs (nevis nīgrs!) skeptiķis un iepērcies gudri! Tas ir svarīgi gan tādēļ, lai nekaisītu naudu vējā, gan tādēļ, lai patiešām iegūtu to, kas Tev ir visvairāk vajadzīgs un noderīgs. Nenovērtē sevi par zemu! Nauda ir vērtība — to zinām visi, bet to, ka arī veselība ir vērtība, piemirstam. Ja ir veselība, var nopelnīt naudu, bet, ja nav veselības, arī lielajai naudai nav īpašas jēgas.


Šoreiz Euroaptieka Tev sarūpējusi „dosjē” ar jaunākajām un nepelnīti piemirstām gudrībām par dabas veltēm. Jo Tu esi dabas daļa. Sīka un ļoti nozīmīga. Uzticies intuīcijai, jo senā atmiņa, kas mīt Tevī, zina dabas velšu spēku. Tas Noslēpums, kas Tev ikdienā ir līdzās, tāds ir tikai līdz brīdim, kad Tu to atklāj — tai mirklī tas pārtop par Tavām zināšanām, ar kurām vari dalīties ar citiem cilvēkiem.

 

Ieklausies padomos un ielūkojies Euroaptiekas plauktos, ieklausies mūsu aptiekāru padomos! Mēs priecāsimies, ja kļūsim par labiem draugiem!

 

 

 

 

Dabas veltes tabletēs
Kad ārsts paraksta zāles vai kad aptiekā izvēlies kādu bezrecepšu medikamentu, vai painteresējies, kāds tas ir — ķīmiskas vai dabiskas izcelsmes? Vajadzētu gan! Mūsdienās cilvēki daudz vairāk domā par savu veselību un to, kas nonāk viņu organismā. Interesanti un arī noderīgi (!) uzzināt, ka arī medikamentos izmantotās vielas aizvien biežāk ir no dabas gūtas, nevis mākslīgi gatavotas.

Terapeitiskiem nolūkiem augus izmanto jau vairāk nekā 5000 gadu. Dabīgie medikamenti satur vairākas sastāvdaļas, kas iegūtas no augiem.

Terapeitiskiem nolūkiem augus izmanto jau vairāk nekā 5000 gadu. Dabīgie medikamenti satur vairākas sastāvdaļas, kas iegūtas no augiem. Tos lieto gan hronisku, gan sezonālu, gan ikdienišķu slimību, piemēram, saaukstēšanās, ārstēšanā, arī sāpju remdēšanai un ilglaicīgam ārstniecības kursam. Tiem ir tāda pati nozīmē kā sintētiskajiem medikamentiem, vienīgi sastāvā ir dabīgās vielas, kas ņemtas no augiem, aļģēm, sēnēm, dzīvnieku pasaules. Dabīgie preparāti sevišķi efektīvi ir atveseļošanās periodā pēc smagas slimības — tie organismu stiprina, liekot tam „iedarbināt” pašam savas „saules baterijas”.

 

Reklāma
Reklāma


Izpētot aptieku plašo dabīgo medikamentu piedāvājumu, jāsecina — dabas veltes tiek izmantotas visur pasaulē. Piemēram, aborigēni jau gadsimtiem izmanto Austrālijas tējas koka eļļu saaukstēšanās, pretiekaisuma un daudzu citu slimību ārstēšanai. Saudzīgs, efektīvs un ar citiem medikamentiem droši kombinējams ir greipfrūtu sēklu un mizu ekstrakts, kura izgudrotājs ir Einšteina prēmijas laureāts Džeikobs Heričs (Jacob Harich).

 

 

 


Aptieku sortimentā dabīgie medikamenti var būt pulveris, tabletes, kapsulas, eliksīrs, injekcijas, ziedes. Tie parasti sastāv no unikālām, kompleksām mikstūrām, un tiem var nebūt konkrēta aktīvā viela. Var iegādāties preparātus, kas simtprocentīgi sastāv no augu valsts produktiem, un arī sintētiskie preparāti var būt papildināti ar dabas vielām. Piemēram, daudzās klepus zālēs ir timiāns — šis augs satur ēteriskās eļļas un vielas, kam ir gan dezinficējoša — antibakteriāla —, gan antispazmatiska iedarbība. Dažās klepus zālēs ir arī ceļtekas — tas ir gļotvielas un šķīstošos silikātus saturošs augs: gļotvielas darbojas kā sedzošs līdzeklis, bet silikāti sekmē gļotādas atjaunošanos. Tas īpaši svarīgi maziem bērniem. Savukārt kumelīšu ziediem, kas ir, piemēram, ziedes sastāvā, piemīt spēcīga pretiekaisuma iedarbība.




Arī dabīgie ārstniecības preparāti jāiegādājas tikai aptiekās, nevis no izplatītājiem vai, piemēram, drogērijās, kur tie nav reģistrēti kā ārstniecības līdzekļi. Tikai tad vari būt drošs, ka tas, ko pērc, ir patiešām pārbaudīts līdzeklis, kam nav beidzies realizācijas termiņš.
Esi vesels un dzīvespriecīgs! Lai Tev veicas!

 

 

 

EUROAPTIEKA
Lejupielādē PDF failu ar visiem EUROAPTIEKAS īpašiem piedāvājumiem!
 

REKLĀMAS MATERIĀLS