Lieliskās brīvdienas Kušadasi kurortā

Vēlamies Jums piedāvāt vienu no mūsu labākajiem produktiem – atpūtu vissenākajā Turcijas kūrortā Kušadasi, kas atrodas valdzinošās Egejas jūras krastā. Tulkojumā no turku valodas pilsētas nosaukums nozīmē putnu sala. Kušadasi simbols ir senais cietoksnis, ko XVI gs. uz saliņas par savu rezidenci būvējis slavenais pirāts Barbadosa.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Ar ko tad šis Turcijas kūrorts atšķiras no jau sen piedāvājumā esošās Antālijas un Marmarisas? Pirmkārt, Kušadasi līdz šim bijis populārs tikai vecās Eiropas valstu tūristu vidū, un šeit joprojām dominē atpūtnieki no Francijas, Anglijas, Nīderlandes un Vācijas. Ļoti maz ir tūristu no bijušajām Padomju Savienības valstīm. Līdz ar to arī apkalpošana un attieksme no vietējo turku puses ir labā līmenī un pilnībā atbilstoša vislabākajiem Eiropas standartiem.
Otrkārt, te ir mums ļoti piemērots klimats, jo Kušadasi ir zaļa pilsēta. Līdz ar to nevajag tērēt laiku aklimatizācijai un ir iespējams izbaudīt atvaļinājumu jau no atlidošanas brīža. Gaisa mitrums Kušadasi ir aptuveni 20 %, kamēr Antālijā vasarā tas sasniedz 89 %.

Ļoti maz ir tūristu no bijušajām Padomju Savienības valstīm. Līdz ar to arī apkalpošana un attieksme no vietējo turku puses ir labā līmenī un pilnībā atbilstoša vislabākajiem Eiropas standartiem.

Tas ir arī ļoti svarīgi, ja ņemat sev līdzi jaunākos vai vecākos ģimenes locekļus! Un pats galvenais - visi lielākie un interesantākie apskates objekti atrodas tieši šeit!!! Efesa, Pamukkale, Jaunavas Marijas māja, kur viņa pavadījusi mūža pēdējos gadus, pirmatnējais ciematiņš Širindže, viena no 7 pasaules brīnumiem - Artemīdas tempļa paliekas un citas interesantas apskates vietas.


Un tas vēl nav viss! No Kušadasi ostas ar kuģīti iespējams nokļūt netālajās Grieķijas salās, piemēram, Samos salā. No rīta Jūs iekāpsiet kuģītī un pēc apmēram stundas ilga brīnišķīga brauciena pa Egejas jūru jau būsiet Grieķijā. Vakarā atkal ar kuģīti atceļosiet atpakaļ. Līdz ar to vienas dienas laikā iespējams izbaudīt divas dažādas valstis un kultūras.
Pašā Kušadasi ir neliels pilsētas centrs, kur atrodas mazas kafejnīciņas, veikaliņi un restorāni. Ir arī bāru iela, kur var pavadīt laiku vakarā un naktī, ja nenāk miegs. Kušadasi Jūs sagaidīs ne tikai ar brīnišķīgām smilšu pludmalēm, attīstītu infrastruktūru un citām iepriekš minētajām priekšrocībām, bet arī ar lieliskām viesnīcām tieši jūras krastā, kas ir salīdzinoši netālu no pilsētas centra. Egejas jūrā ir iespējama laba niršana, jo jūra salīdzinoši ir tīrāka. Aktīvās atpūtas cienītāji var izvēlēties visdažādākās iespējas, ko piedāvā šis kūrorts.

Reklāma
Reklāma


Un neatstājiet mājās mazākos ģimenes locekļus, baidoties, ka viņiem būs garlaicīgi. Ņemiet viņus droši līdzi un ļaujiet izbaudīt ceļošanas prieku! Viņiem noteikti būs ko darīt, jo Kušadasi ir arī divi milzīgi Akvaparki. Vienā no parkiem ir arī delfīnu un jūras lauvu šovi, iespēja ienirt pie haizivīm un citi mazāk ekstrēmi pasākumi.
Un, protams, varēsiet sevi palutināt arī iepērkoties! Jūs būsiet patīkami pārsteigti, jo cenas ir mums ļoti draudzīgas.

Gaidīsim Jūsu e-pastu Ivonna@spare.lv, travel@spare.lv, spare@spare.lv vai zvanu 67629119, 67629121, 67808369.

 

Ieskaties: www.spare.lv

/REKLĀMAS PROJEKTS/