Repšes māsasmeita uzvar prestižā modeļu konkursā un saņem 250 000 dolāru!

Pirmo reizi vēsturē prestižākās un vecākās modeļu aģentūras Ford Models pasaules konkursa Supermodel of the World finālā pirmo vietu un kontraktu par 250 000 dolāriem saņēmusi latviete Katrīna Karlīna Caune, vēsta portāls www.kasjauns.lv.
 

Foto: aģentūra „2bmodels”

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: aģentūra „2bmodels”

Starp citu, simpātiskā meitene ir finanšu ministra Einara Repšes māsas Elīnas Repšes-Caunes meita. 14. janvāra vakarā Sanpaulo, Brazīlijā norisinājās vecākās un prestižākās modeļu aģentūras Ford Models konkurss Supermodel of the World un tajā uzvarēja 17 gadus vecā jelgavniece Katrīna Karlīna Caune. Tūlīt pēc konkursa Katrīna posīsies uz Ņujorku, lai februāra sākumā piedalītos Ņujorkas modes nedēļā.
Viņa uz Brazīliju devās kopā ar konkursa Baltijas valstu atlases rīkotāju, aģentūras 2bmodels direktoru Agri Blaubuku. „Jutos ārkārtīgi laimīgs un pārsteigts, jo pirmo reizi šī konkursa vēsturē pirmo vietu un 250 000 dolāru vērtu kontraktu ar Ford Models iegūst latviete,” par mūsu meitenes panākumiem saka Agris.
Katrīnas Karlīnas triumfs ir milzīgs sasniegums, jo līdz šim latvietei nav izdevies iegūt šādus panākumus modes industrijā, kas paver tik daudzsološu nākotni. Ford Models Supermodel of the World ir ievērojamākais un prestižākais  starptautiskais modeļu konkurss pasaulē, kā arī vēsturiski pirmais, jo norisinās jau 29. gadu. Konkursam katru gadu piesakās miljoniem meiteņu no visas pasaules un šogad konkursa pasaules finālā piedalījās 36 meitenes. Savu ceļazīmi uz Brazīliju Katrīna Karlīna Caune izcīnīja konkursa Baltijas valstu finālā, kas norisinājās Rīgā 2009. gada novembra beigās. Tajā piedalījās vairāk nekā 4000 meiteņu.
Ford Model Supermodel of the World konkursā iepriekš ir uzvarējušas tādas, nu jau slavenas modeles, kā Renē Simonsena, Natālija Gotsī, kā arī un viena no pašreizējām top modelēm Šanela Imana, savukārt pasaulē viena no labāk apmaksātajām modelēm Adriana Lima 1996. gadā ieguva otro vietu. Starp citu, aģentūra Ford Models savulaik ir strādājusi arī Naomi Kempbela.

Autors: Juris Vaidakovs, www.kasjauns.lv

 

Reklāma
Reklāma