Trenažieris un solārijs – divi vienā!

Ikviena zina veco, bet tajā pašā laikā patieso teicienu, ka skaistums prasa upurus. Jā, dažreiz ir tik grūti regulāri doties uz sporta zāli vai skriet pa vietējo parku. Dažkārt ir tik neiespējami ieplānot gan friziera, gan solārija apmeklējumu, jo laika ir pārāk maz. Kā visu paspēt un kā iegūt vislabāko rezultātu? Skaistuma un solāriju studija Double Sun piedāvā risinājumu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Trenējies un sauļojies!
Trenēšanās un fiziskās formas uzturēšana ir viens no aktuālākajiem jautājumiem daudzu sieviešu ikdienā – kādus vingrinājumus veikt, kādām muskuļu grupām, kādu rezultātu tas dos. Kā vieni no efektīvākajiem trenažieriem tiek atzīti vibrotrenažieri. Pasaulē ir zināmi vairāki šādu vibrotrenažieru ražotāji, taču visā pasaulē tikai divi no tiem ir medicīniski patentēti. Dažādos sporta klubos arī ir šie trenažieri, taču tikai tad, ja tas ir medicīniski patentēts, jūs varat būt pilnīgi droši, ka nenodarīsiet kaitējumu savai veselībai. Viens no šādiem medicīniski patentētajiem trenažieriem ir iebūvēts skaistuma un solāriju studijas Double Sun vertikālajos solārijos.

Ja nevēlies sauļoties solārijā, Double Sun piedāvā cita veida risinājumu – uzsmidzināmo iedegumu!

Kā tas darbojas?
Ar dažādām vibrācijas frekvencēm tiek iekustināta limfa, kas sekmē liekā šķidruma izvadīšanu no organisma. Seansa laikā mugurkaula skriemeļi tiek maigi atbrīvoti, un tas ir neizsakāmi nepieciešami tiem, kam ir sēdošs darbs. Seanss ilgst 10 minūtes, un to var apvienot ar sauļošanos solārijā. Taču, ja nav vēlmes sauļoties, tad var pat nenoģērbjoties, tikai novelkot apavus, baudīt BodyWave seansu, kas mazliet līdzinās vēderdeju treniņam. Tās ir rūpes par savu ķermeni bez svīšanas.

Dažādās programmas
Trenažierim ir 3 programmas: pretcelulīta, novājēšanas, pirms kuras pat ir ieteicams nomērīt vidukļa apkārtmēru, lai pēc procedūras var pārliecināties par rezultātu, un muskuļu nostiprināšanas. Seansu nevar saīsināt vai pagarināt. Dakteris teica 10 minūtes, tātad 10 minūtes. Tas saistīts arī ar to, ka seansam ir 3 cikli – iesildošā daļa – zemas vibrācijas frekvences, tad intensīvā daļa un noslēdzošā daļa. Programma, kas paredzēta muskuļu nostiprināšanai, ir ļoti noderīga nākamajā dienā pēc treniņiem, kad sāp muskuļi. Seansa laikā paātrinās pienskābes izdalīšanās un muskuļi pēc seansa sāp mazāk. Katrā novājēšanas seansā iespējams zaudēt vismaz 1 cm no apkārtmēriem. Ieteicamā terapija – trīs reizes pretcelulīta, četras novājēšanas un četras muskuļu nostiprināšanas procedūras. Tātad – kopā kādas 10-11 reizes. Tas maksā tikai 3 latus par reizi (par solāriju gan jāmaksā atsevišķi).

Ar dažādām vibrācijas frekvencēm tiek iekustināta limfa, kas sekmē liekā šķidruma izvadīšanu no organisma.

Reklāma
Reklāma

Intensīvāks iedegums un laimes hormons
Paralēli vibrotrenažiera procedūrai ir iespējams sauļoties solārijā. Solārijs, ja to izvēlas apvienot ar trenažieri, var būt gan mazāk, gan vairāk par 10 minūtēm, tas viens otru neietekmē. Vienu gan vajadzētu ņemt vērā – tā kā seansa laikā paātrinās asinsrite, tad iedegums veidojas intensīvāk un nepieciešams par 30% mazāks laiks nekā vertikālajā solārijā bez trenažiera. Interesanti ir tas, ka BodyWave seansa laikā cilvēka organisms izstrādā t.s. laimes hormonu jeb endorfīnu. No kabīnes visi vienmēr iznāk smaidīgi un apmierināti, tāpēc šis solārijs ir ieteicams cilvēkiem, kuri ikdienā jūtas drūmi un neapmierināti. Lai sasniegtu labāku rezultātu, ir iespējams kombinēt trenažieri ar Deep Kineticell pretcelulīta putām, kas gan slaidina, gan veicina iedegumu, gan kopj, mitrina ādu.

Eksperiments
Double Sun ir veikuši neatkarīgu eksperimentu par procedūras laikā zaudētajiem centimetriem. Eksperimentā piedalījās deviņas sievietes, kuras sadalījās trīs grupās. Pirmās trīs sievietes lietoja tikai Double Sun skaistuma un solāriju studijās nopērkamās Deep Kineticell pretcelulīta putas. Otrās trīs sievietes izmēģināja tikai Body Wave trenažieri, bet pēdējās trīs sievietes lietoja gan putas, gan devās uz Body Wave trenažieri.

Ļoti labi rezultāti bija tām sievietēm, kuras lietoja gan BodyWave trenažieri, gan Deep Kineticell pretcelulīta putas. Dažas sievietes zaudēja pat līdz 6 cm vidukļa, 4 cm gurnu un 3 cm cisku apkārtmēra.

Eksperimenta rezultāti rāda, ka zināmu efektu pamanīja pilnīgi visas eksperimenta dalībnieces. Marta, kas pamēģināja tikai pretcelulīta putas, pēc 18 dienām bija zaudējusi 2 cm vidukļa apkārtmēra, 2 cm no gurniem, kā arī 1 cm no cisku apkārtmēra. Savukārt Līga pēc 17 dienām bija zaudējusi 5,5 cm vidukļa apkārtmēra. Sandra, kura izmantoja BodyWave trenažieri, pēc 12 dienām bija zaudējusi 5 cm vidukļa un 4 cm gurnu apkārtmēra. Sandra stāsta: „Biju uz trenažieri sešas reizes, un rezultāti ir lieliski! Ik pa laikam izmēri stāvēja uz vietas, bet tad atkal izkustējās, un process turpinājās. Man šis eksperiments ļoti patīk un iedvesmo vairāk rūpēties par sevi, tāpēc, ja tā turpināšu visu laiku, rezultāts pēc kāda laika būs ļoti labs!”
Savukārt Dace atzīst: „Noteikti turpināšu izmantot trenažieri, jo tas ir lielisks veids, kā atgūt labu pašsajūtu pēc saspringtas darba dienas. Katrā ziņā seanss ir ļoti patīkams!”
Ļoti labi rezultāti bija tām sievietēm, kuras lietoja gan BodyWave trenažieri, gan Deep Kineticell pretcelulīta putas. Dažas sievietes zaudēja pat līdz 6 cm vidukļa, 4 cm gurnu un 3 cm cisku apkārtmēra.
 
Pēc tik jūsmīgiem un pozitīviem rezultātiem, gribas mest pie malas iesākto vingrošanu un doties uz salonu. Tomēr, atliek atcerēties, ka arī vecā labā vingrošana noteikti nav zemē metama un to, ka šos procesus noteikti var apvienot! Tagad Jums atliek izvērtēt – gribat vai negribat? To visu vari izmēģināt skaistuma un solāriju studijā Double Sun!

Kur var pameģnāt?
Antonijas ielā 12
T/c Origo, Stacijas lauk.2
Lāčplēša ielā 87

Ieskaties: www.doublesun.lv

Izlasi arī: Jādodas uz balli. Uzkrāsojam iedegumu!

/REKLĀMAS PROJEKTS/