Spinātu un avokado salāti

 19. novembris 2009 21:00 Recepte


Porcijas: 4

Gatavošana: 10 min

Mazā bļodiņā samaisa pētersīļus, sinepes un eļļu. Pieber sāli un piparus. Pievieno krējumu un sakuļ. Lielā salātu bļodā samaisa spinātus un avokado. Pārlej ar mērci un pasniedz.

 

Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006

Sastāvdaļas

1. Sīki sakapāti pētersīļi
2 ēd.k.
2. Sinepju graudiņi
1 tējk.
3. Olīveļļa
5 ēd.k.
4. Sāls, malti melnie pipari
5. Krejums
7 ēd.k.
6. Svaigas, mazas spinātu lapiņas
200 g
7. Liels nomizots, šķēlēs sagriezts avokado
1 gab