Gliemežvāki ar zaļajiem zirnīšiem un pupiņām

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gatavošanas laiks: 20 min

4 - 6 porcijas

 

Makaronus ieber lielā daudzumā verdoša sālsūdens un vāra 5 minūtes. Pieber pupiņas un zirnīšus. Vāra 5 - 7 minūtes, līdz dārzeņi mīksti un makaroni gatavi. Nokāš un liek šķīvī. Pievieno tomātus, sieru, eļļu, majorānu, sāli un piparus. Kārtīgi smaisa un pasniedz karstus.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Lielie makaronu gliemežvāki - 500.g
  • Prāvos gabalos sagrieztas zaļās pākšu pupiņas - 250.g
  • Zaļie zirnīši - 125.g
  • Nomizoti, rupji sakapāti tomāti bez sēklām - 250.g
  • Sarīvēts siers - 150.g
  • Olīveļļa - 3.ēd.k.
  • 1 sīki sakapāts majorāna zariņš
  • Sāls, malti melnie pipari