Aprīlī notiks piedzīvojumu festivāls - Ceļojums apkārt pasaulei

25. un 26. aprīlī Arēnā Rīga būs pasākums visai ģimenei – piedzīvojumu festivāls CEĻOJUMS APKĀRT PASAULEI.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aprīļa beigās Arēnas Rīga telpas tiks pārvērstas par iespaidīgu labirintu ar aptuveni 20 lielizmēra atrakcijām, šķēršļu joslām, radošām darbnīcām, tirgus placi un kinoteātriem, jo Arēnā notiks piedzīvojumu festivāls visai ģimenei CEĻOJUMS APKĀRT PASAULEI. Pasākuma laikā ikviens mazais ceļotājs, izmantojot īpašu karti, varēs apceļot Ameriku, Āfriku, Eiropu, Āziju, Austrāliju un saņemt Pasaules apceļotāja pasi. Piedzīvojumu festivāls būs pirmais šāda veida pasākums Arēnā un tajā izveidotais labirints aizņems ne tikai Arēnas lielo zāli un visus gaiteņus, bet pat aizskatuves teritoriju.

Pārvērstā Arēna tiks iekārtota tā, lai iepazīstoties ar katras pasaules daļas interesantākajām vietām, lietām un objektiem, mazais ceļotājs ne tikai spēlētos un rotaļātos, bet arī piedalītos dažādās aktivitātes, darbotos pats radošajās darbnīcās, kā arī uzzinātu daudz ko jaunu. Radošās darbnīcas, piepūšamās atrakcijas, spēles, izklaides, izstādes un izrādes, un pat multfilmu kinoteātris – tas viss sagaidīs ceļotājus jautrajā ceļojumā apkārt pasaulei.

Pasākuma darba laiks sestdien, 25. aprīlī un svētdien, 26. aprīlī, plānots no plkst. 11.00 - 19.00, ieeja pasākumā līdz 17.00. Iegādājoties biļeti, apmeklētājs varēs izvēlēties ierašanās laiku pasākumā, lai nodrošinātu apmeklētājiem iespēju nestāvēt rindās uz atrakcijām.

Biļetes visās Biļešu servisa kasēs un internetā – www.ticketservice.lv – būs pieejamas no ceturtdienas, 19.02. Tikai februārī pasākumam plānotas īpašas iepazīšanās cenas – pasākuma ieejas biļetes cena vienai personai (bērnam vai pieaugušajam) – 5 lati. Pieejamas būs arī ģimenes biļetes - 3 apmeklētājiem biļetes maksās 13 latus, 4 apmeklētājiem - 17 latus, 5 apmeklētājiem - 20 latus. Bērniem līdz 3 gadu vecumam, kas neapmeklē atrakciju lielo labirintu - ieeja pasākumā bez maksas. Mazulīšu (1-3 gadi) atrakcijas bezmaksas. Pensionāriem (uzrādot apliecību) ieeja pasākumā bez maksas.

Piedzīvojumu festivāla producents ir UNTITLED UNLIMITED, kas specializējas sarežģītu tehnisko risinājumu realizācijā un līdz šim piedalījies lielu orģinālpasākumu producēšanā – UNTITLED bijis grupas Prāta Vētra pasākumu izpildproducents, producējis daļu no gaismas festivāla STARO RĪGA objektiem, tehniski producējis SENSATION WHITE pasākumus Latvijā.

Reklāma
Reklāma