Kādi vitamīni nepieciešami erekcijas uzlabošanai?

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Ikviens vīrietis kādā dzīves posmā var sastapties ar erekcijas problēmām. Lai uzlabotu erektilo funkciju, nederēs tikai brīnumzāles, jo šis jautājums jārisina kompleksi, padomus erekcijas uzlabošanai sniedz seksologs Arturs Šulcs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

1.    Vispirms vīrietim nepieciešama regulāra fiziska slodze (skriešana, braukšana ar velosipēdu utt.), lai uzlabotu asinsriti visā organismā.
2.    Ļoti svarīga pozitīvā saskarsme ar partneri un partnera psiholoģiska līdzdalība šajā jautājumā (dažkārt risinājums slēpjas tieši partnerē). Tāpat vīrietim uzmanību nevajadzētu fokusēt tikai uz sevi, bet vairāk uz partneri un viņas vēlmēm, jo labsajūta rodas tikai veiksmīgā savstarpējā kontaktā.
3.    Laba ķermeņa vispārējā veselība, jo tā būtiski ietekmē arī erekcijas funkcijas (erekciju var mazināt smēķēšana, nogurdinošs darbs, neveselīgs ēdiens.
4.    Regularitāte seksā. Nevar paļauties uz varoņdarbiem vienā naktī un mēnesi aizmirst par seksa nozīmi cilvēka dzīvē. Dzimumloceklim nepieciešams treniņš ne tikai seksuālos kontaktos ar partneri, bet arī masturbācijas veidā partnera prombūtnē.
5.    Papildus vēlams lietot polivitamīns un nodrošināt sevi ar olbaltumvielām bagātu uzturu.
6.    Miegs. Vīrieša loceklis ir kā barometrs. Saspringts dzīves režīms (nogurums, stress, neizgulēšanās) mazina vīrieša potenci un var veicināt mazu pašnovērtējumu.
7.    Vīrieša pašvērtības celšana. Zems pašnovērtējums var veicināt erekcijas problēmu rašanos.
 

Materiāls publicēts sadarbībā ar žurnālu Veselība un un izdevniecību Dienas Žurnāli.

Ienāc! Veselība.lv

Reklāma
Reklāma