Tomātu un rīsu salāti

 22. oktobris 2009 22:00 Recepte


Nomazgātus tomātus un ābolu sagriež škēlēs, pārkaisa ar sāli. Lēzena trauka vidū kārto tomātus un ābolu, apkārt apber irdenus vārītus rīsus, kas sajaukti ar kapātiem zaļumiem. Pirms pasniegšanas pārlej ar krējuma mērci. Krējumu var aizstāt ar eļļu.

 

Recepte no grāmatas: Augļu, dārzeņu un sēņu salāti/Dz. Bandeniece, S. Pumpura. – Rīga: Avots, 1991

Sastāvdaļas

1. Tomāti
1 - 2 gab
2. Ābols
1 gab
3. Rīsi
4 ēd.k.
4. Skābs krējums
2 ēd.k.
5. Zaļumi, sāls



0 Pievienot komentāru

Kategorijas