Ķirbja gardums ar apelsīniem

 01. oktobris 2009 16:00 Recepte


 

Ķirbi sagriež gabaliņos, apelsīnus ar visu mizu nomazgā, sagriež arī gabaliņos bļodā, visu samaisa ar cukuru tā, lai ķirbis, pastāvot kādas apmēram divas stundas, būtu atsulojies. Saliek sterilizētās burkās ilgstošai uzglabāšanai, sterilizē kādas 20 min, aizvāko ar metāla vai aizgriežamajiem vāciņiem. Ja vēlas uzreiz ēst - sagatavotu ķirbi liek ledusskapī, otrā dienā lietojams.

 

 

Iesūtījusi: Zinaida Donska, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Ķirbis
2 kg
2. Apelsīni
5 gab
3. Cukurs pēc garšas



0 Pievienot komentāru

Kategorijas