Ķirbis - pavisam vienkārši, bet gardi 1

 01. oktobris 2009 10:00 Recepte


Kubčiņos sagrieztu, nomizotu ķirbi vārīt mīkstu, caurdurī nokāst, sakult vienveidīgā masā, pievienot cukuru pēc garšas un želatīnu. Atdzesēt, pievienot putukrējumu, izmaisīt, saliet lēzenā traukā un ievietot ledusskapī. Kad masa sacietējusi sadala pa porcijām un pārlej ar atdzesētu ķīseli, kuru pagatavo katrs pēc savas vēlmes un garšas, jo spilgtāks, jo izskatīgāks. Labu apetīti.
 

Iesūtījusi: Irēna Kathina, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Ķirbis
2. Cukurs
3. Putukrējums
4. Želantīns



1 Pievienot komentāru

Kategorijas