Leļļu teātra dzimšanas dienā bērniem pārsteigums!

Šogad Latvijas Leļļu teātris svin savu 65. dzimšanas dienu. Savā dzimšanas dienā, 4. oktobrī, Latvijas Leļļu teātris skatītājiem sagatavojis pārsteigumus, lai  teātra apmeklējums bērniem un viņu vecākiem būtu īsti svētki.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Teātris savā dzimšanas dienā bērniem radīs īpašus svētku mirkļus! Starpbrīžos un pēc izrādēm bērni varēs iet rotaļās un zīmēt, savukārt vecāki aicināti ņemt līdzi fotoaparātus, jo bērniem būs iespēja fotografēties teātra krāsainajās dekorācijās. Un kaķis Sebastians rūpēsies, lai katram mazajam teātra apmeklētājam tiek pa gardam svētku tortes gabalam!


Svinot 65. dzimšanas dienu, Latvijas Leļļu teātris atklās jauno Pifa pastu. Bērni jebkurā dienas laikā, ienākot teātrī, varēs uzzīmēt vēstuli kādam no saviem mīļākajiem izrāžu tēliem un ar Pifa pasta starpniecību to nogādāt adresātam.
4. oktobrī Latvijas Leļļu teātra lielajā zālē bērniem būs iespēja noskatīties izrādi Trīs sivēniņi un vilks. Spēlēsimies latviešu un krievu valodā, savukārt mazajā zālē — Lapsiņa Kūmiņa un Vilks Znotiņš latviešu un krievu valodā.


Savā jubilejas sezonā Latvijas Leļļu teātris vēlas iepriecināt pēc iespējas lielāku mazo skatītāju pulku, tādēļ pēc dzimšanas dienas svinībām Rīgā teātris viesosies dažādās Latvijas pilsētās un pagastos ar viesizrādēm.

Reklāma
Reklāma


Latvijas Leļļu teātra valdes loceklis Vilnis Beķeris: “65 gadi — tas ir daudz vai maz? Bet par šiem gadiem Latvijas Leļļu teātris ir pateicīgs saviem skatītājiem — gan bērniem, gan pieaugušajiem. Un tieši svētku reize ir tā, kad mēs viens otram varam pateikt — “Paldies”.


Informāciju sagatavoja Daina Strelēvica, Latvijas Leļļu teātra sabiedrisko attiecību speciāliste