Tavam mazulim — Bišu namiņš

Kad mazulis izrausies no klēpja un sāk spert stabilus soļus plašajā pasaulē, ar mammu kļūst par maz. Lai apgūtu saskarsmes iemaņas, viņam nepieciešama vienaudža sabiedrība.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunatvērtā rotaļu istaba Bišu namiņš Ziepniekkalnā, Basu ielā 14 aicina uz rotaļnodarbībām mazos no 1,5 līdz 5 gadu vecuma pievienoties „skudriņu”, „mārīšu” un „bitīšu” pulciņam. Rotaļnodarbību veidā tiek apgūtas zīmēšanas, līmēšanas, krāsošanas, dabas materiālu apguve un citas prasmes.

Man ejot ciemiņos,
Skudra ceļu pārtecēja;
Dievs dod man tik gosniņu,
Cik skudriņu pūznītī.


Rotaļnodarbību grupiņa Skudriņas ir bērniem no 1,5 gadiem līdz 2 gadiem. Nodarbības notiks gādīgas audzinātājas pavadībā kopā ar auklīti, kas gan atvadu rūgtuma asariņu noslaucīs, gan saprotoši uzklausīs. Nodarbību laikā bērna rokās zīmulis vai otiņa kļūs par brīnumdari. Dzejoļi, stāsti un pasakas veicinās bērna valodas attīstību. Kustību rotaļas pilnveidos bērna kustības un koordināciju.

Ar sienāzi es aparu
Visus tēva tīrumiņus,
Ar mārīti mellacīti
Visus līdzi noecēju.


Rotaļnodarbību grupiņa Mārītes ir bērniem no 2 gadiem līdz 3 gadiem. Tēlotāj nodarbībās ar dažādām krāsām un materiāliem tiks veicināta bērnu pašizpausme. Dabas novērojumi un literāro darbu lasīšana pilnveidos valodas attīstību. Dažādas kustību aktivitātes nostiprinās un pilnveidos bērna fizisko attīstību.

Redz', kur koši meitas dzied
Jaunā priežu kambarī;
Tur bitīte medu nes
Ozoliņa kanniņā.

Reklāma
Reklāma


Rotaļnodarbību grupiņa Bitītes ir bērniem no 3 gadiem līdz 5 gadiem. Nodarbību daudzveidība veidos bērniem priekšstatus par sevi un apkārtējo vidi gan zīmējot, veidojot, griežot un līmējot. Dažādu literāro darbu atstāstīšana un dzejoļu skaitīšana veicinās bērnu atmiņu. Ar didaktisko rotaļu palīdzību bērni patstāvīgi apgūs burtiņus un, raugi, jau sāks lasīt vienkāršus vārdus. Arī cipari līdz 10 kļūs pazīstami un saskaitīšana un atņemšana radīs prieku un lepnumu bērnam par savām spējām.

Plašāka informācija www.bisunamins.lv