Gardā ābolmaizīte

FOTO: Inese Stuģe

 

Kārtaino mīklu izrullējam. Uzberam  (vairāk pa vidu, lai malas varētu uzlocīt uz augšu) rozīnes, saliekam sagrieztos ābolus, tam visam pāri pārberam cukuru un kanēli. Uzlociet malas, lai sula neiztecētu un noziež ar sakultu olu. Liekam jau iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī uz 15 - 20 min 200 grādos.
          Lai labi garšo : )

 

Iesūtījusi:

Inese Stuģe, recepšu konkursa

Iedod ko garšīgu! 

Reklāma
Reklāma

  dalībniece

 

Sastāvdaļas

  • Kārtainā mīkla - 500.gr.
  • Āboli - 5 - 6.gab.
  • Rozīnes - 2.saujas
  • Cukurs, kanēlis.pārkaisīšanai
  • Ola - 1.pārziešanai