Atvērto durvju dienas bērnudārzā "Prosum"

Sestdien, 19. septembrī, no pulksten 10 līdz 16 jaunajā bērnudārzā Prosum notiks atvērto durvju dienas. Nenokavē!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Prosum ir izglītības centrs visai ģimenei. Tajā ir pilna laika pirmsskolas vecuma bērnu grupa Bitītes, pagarinātās dienas grupai 1. – 4. klašu skolēniem, un notiek interešu nodarbības.

Mēs gaidām vecākus, kuri  vēlas redzēt savus bērnu augot un rotaļājoties attīstošā un interesantā vidē. Mēs gaidām arī  vecākus, kuru bērni jau apmeklē bērnudārzu, bet meklē kvalitatīvas angļu valodas nodarbības, vēlas muzicēt ansamblī, vai radoši izpausties mākslā.  Arī 1. – 4. klašu skolēni vecāki varēs pieteikt bērnu pagarinātās dienas grupai ar papildus nodarbībām.

Atvērto durvju dienu apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar jaunajām telpām, skolotājiem, mācību metodiku un materiāliem. Ar Montesori metodiku un materiāliem iepazīstinās bērnudārza Prosum pirmsskolas un sākumsskolas skolotāja Dace Leja, kuras mācību galvenais moto ir "Rotaļājies ar mērķi"! Tāpat visiem interesentiem būs iespēja uzzināt, kāpēc tik veiksmīga ir  starptautiski atzītā angļu valodas apmācības programma Berlitz Kids®, kā mūzika un muzicēšana veicina bērna attīstību dažādos vecuma posmos un kā atpazīt un attīstīt bērna dabīgos mākslas talantus. 

Pasākuma laikā vecākus un bērnus sagaida muzikāls pārsteigums, aizraujošas izklaides un „Sajūtu ceļojums”. Ikvienam apmeklētājam būs iespēja pašam praksē izmēģināt mākslas materiālus, piedalīties kādā radošā eksperimentā, kā arī uzdot jautājumus un saņemt konsultācijas no kvalificētiem pedagogiem.

Atvērto durvju dienu pasākumam varat pieteikties trīs dažādos laikos: 10 – 12; 12 – 14; vai 14 – 16.  Visus interesentus laipni aicinām reģistrēties mūsu interneta mājas lapā www.prosum.lv,  pa e-pastu  daubure@prosum.lv vai pa tālruni ar īsziņu - 29121843.

Par centru – izglītība visai ģimenei Prosum
SIA Prosum mērķis ir sniegt izglītību gan bērniem, gan arī bērnu vecākiem. Līdz šim vecāki jau ir baudījuši izglītojošus seminārus „Kā panākt, lai Tavs bērns naktī gulētu” un „Kā gudri rotaļāties ar bērnu”. Savukārt, no 2009.gada 1.oktobra bērniem tiek piedāvāta licenzēta pirmsskolas izglītības programma (vecumā no 2 – 7 gadiem), kuras uzdevums ir sagatavot bērnu sākumskolai tā, lai bērns būtu patstāvīgs un emocionāli drošs. Tāpat Prosum piedāvā tēlotājdarbības programmu un muzikāli izglītojošo programmu (vecumā no 1 līdz 12 gadiem).

Papildus informācija:
Tālr: +371 2912 1843
e-pasts: daubure@prosum.lv
www.prosum.lv
 

Reklāma
Reklāma